Noile piese de sezon pentru tinute office moderne si elegante

Moda reprezentativa pentru sezonul toamna-iarna 2018 nu a omis niciuna dintre piesele de baza in schitarea tinutelor office, redescriind fiecare articol vestimentar in parte printr-un nou croi, imprimeu sau accesorizare.

Rochia-camasa. Daca rochiile in A sau cele cu un croi pe corp monopolizeaza de cele mai multe ori stilul office, in acest sezon rochia camasa devine unul dintre modelele pe care nu le putem ignora. Putem alege o rochie alba cu un croi midi pe care o vom accesoriza cu o pereche de pantofi negri sau colorati, dar si o rochie colorata uni cu tuse vintage, asa cum propune Dior, pe care sa o accesorizam cu o pereche de pantofi Oxford.

Pentru siluetele clespidra, dar si pentru cele petite, rochia cu talie marcata este unul dintre cei mai siguri aliati ai unei siluete armonios conturate, in timp ce rochiile cu un croi drept pot avantaja femeile care doresc sa mascheze zona taliei. Plusand prin alegerea unui model cu maneci bufante, cu pliuri sau cu maneci trei sferturi, obtinem un look in tendinte care ne permite sa jonglam atat cu accesorizarea, cat si cu stilul creat.

rochie-camasa-maxwell  rochie-camasa-edeline-lee

rochie-camasa-dior  rochie-camasa-dior

Fusta plisata. Fustele cu pliuri sunt regasite in acest sezon in cele mai multe prezentari de moda, iar combinatiile office chic nu le ocolesc in schitarea unui outfit de serviciu. Alegand o fusta midi plisata putem continua crearea unui look de birou prin asortarea cu o camasa satinata, un pulover pe gat din tricot subtire, dar si cu o bluza cu model colorat asa cum propune Fendi.

Fusta midi cu pliuri poate fi purtata pentru a respecta ultimele trenduri cu cizme lungi, dar si cu pantofi cu toc pentru a avantaja persoanele cu o silueta petite. Aducand volum in partea inferioara a siluetei, acest model care a acaparat trendurile sezonului va crea un duo stylish cu un top pe corp in cazul persoanelor cu o silueta triunghi inversat, sau cu un top cu maneci bufante, umeri oversized sau volane in partea superioara in cazul femeilor cu o silueta triunghi.

fusta-pliuri-giada  fusta-pliuri-ralph-lauren

fusta-pliuri-fendi  fusta-pliuri-fendi

Blazerele. Daca in sezoanele anterioare, designerii propuneau modele de sacouri cat mai lungi si mai ample, toamna lui 2018 promite o revenire la croiuri cat mai feminine. Akris si Dolce&Gabbana readuc in atentia iubitoarelor stilului clasic blazere cu un croi pe corp sau cu maneci decupate, purtate cu pantaloni in ton si sandale elegante.

Fendi contribuie, de asemenea, la readucerea in prim-plan a siluetei feminine prin sacouri purtate cu centuri in talie, in timp ce Dior maximizeaza stilul elegant, feminin, prin nuante de bej, modele cu maneci ample si revere satinate. Sacourile cu talia accentuata vor avantaja majoritatea tipurilor de silueta, aducand totodata un plus al versatilitatii stilistice: eleganta si croiul acestora le fac ideale pentru un look business, iar accesorizate cu o brosa oversized sau cu o geanta plic intr-o culoare puternica vor fi la fel de potrivite pentru un eveniment monden.

costum-akris  costum-dolce

costum-fendi  costum-dior

Camasa alba. Un item care nu poate lipsi din nicio garderoba, camasa alba revine toamna aceasta pe podiumurile internationale. Iubitoarele unui stil clasic pot opta pentru modele tip ie sau uni ale caror nota chic va fi evidentiata de manecile ample, in timp ce stilurile statement pot rezona cu modelele lungi, asimetrice.

Femeile cu o silueta triunghi vor fi avantajate mai ales de camasile cu umeri si maneci ample, in timp ce siluetele inalte pot profita la maximum de camasile lungi si fustele midi.

camasa-alba-altuzarra  camasa-alba-herrera

camasa-alba-harding  camasa-alba-zuhair

Pantalonii in carouri. Un imprimeu care a luat cu asalt trendurile toamnei 2018, carourile si-au pus amprenta si pe tinutele office. Pantalonii cu un astfel de print sau model accentueaza o tusa clasica, ideala pentru outfitul de seviciu, iar modelele difera de la cele skinny cu talie inalta, ideale pentru femeile petite, la cele ample car vor avantaja siluetele triunghi inversat sau chiar cele bootcut.

Usor de purtat cu o camasa alba, clasica, sau intr-un croi oversized, acest model de pantaloni va fi imaginea unui stil extrem de chic daca alegem sa il asortam cu o bluza colorata intr-una dintre nuantele pantalonului sau un blazer in carouri de o cromatica diferita.

pantaloni-carouri-daks  pantaloni-carouri-wickstead

pantaloni-carouri  pantaloni-carouri-kors

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.