Negrul – clasic si atemporal

Este adevarat ca nu poti da niciodata gres cu eleganta, cu simplitatea sau atunci cand mizezi pe o piesa vestimentara sau pe o tinuta ce are la baza negrul. Este unul dintre conceptele de baza ale modei, un principiu de care daca vei tine cont vei avea asigurat un loc in listele stilstice de “Asa da!”.
Potrivit pentru tinutele formale de serviciu, pentru petrecerile care cer un anume cod vestimentar, pentru intalnirile casual, dar si pentru o simpla iesire cu prietenii, asortat corect si folosit in proportiile potrivite, ne poate scoate cu usurinta din orice impas vestimentar. Cum sa il folosim, deci, pentru a ne bucura de toate avantajele oferite? Iata cateva sugestii.

1. Bluza. Atat de multe posibilitati de asortare, incat singurul lucru de care trebuie sa mai tinem cont este materialul si croiul. Spre exemplu, una dintre cele mai atragatoare duouri, rosu-negru, va creste in intensitate daca vei alege sa combini o fusta rosie cu o bluza neagra cu model elegant sau cu o broderie florala, extrem de feminina. Lasa accesorizarea (subtila sau statement) si nuanta rujului (nude sau un rosu-burgund) sa decida unde o vei purta mai intai: intr-un cadru formal sau la o petrecere glam?

bluza neagra

2. Pantalonul. Prima optiune pentru o tinuta perfecta la un interviu, la serviciu sau la o iesire in oras, o pereche de pantaloni negri subtiaza, atrage prin linia unui croi slim sau conic si nu mai lasa loc de indoiala. O tinuta all-black va arata minunat cu o camasa cambrata in acelasi ton, iar daca te atrag contrastele, o bluza satinata intr-o nuanta de verde sau roz va face toata diferenta. Alege o bluza colorata din material fin, cu imprimeu, si vei afla modalitatea ideala de a pune in evidenta ambele piese ale tinutei.

pantaloni negri

3. Fusta. Conica, dreapta, pentru siluete slim sau voluptoase, fusta neagra nu se dezminte nicicand in compunerea unei tinute foarte usor de obtinut, astfel incat vei dori sa o porti in orice zi si in orice situatie. Iar noi te sfatuim sa o faci. Vrei sa mergi direct de la serviciu spre o intalnire casual cu prietenii? Poart-o cu un sacou cambrat la care poti renunta dupa orele la birou si o bluza cu accente colorate care se va asorta minunat cu negrul uni.

fusta neagra

4. Geanta. Fiecare dintre noi avem macar o geanta neagra la care apelam in situatiile de criza, atunci cand cromatica nu ne permite un model colorat sau pur si simplu pentru ca negrul este mereu atat de binevenit. Iar daca nu, sa remediem imediat mica scapare. De ce? Pentru ca o geanta neagra este atat de usor de asortat cu o pereche de pantofi negri, cu o centura de talie in ton sau doar cu o buna dispozitie!

geanta neagra

5. Geaca. In zilele reci, principala noastra grija este confortul termic pe care ni-l pot oferi hainele preferate. Dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renuntam la un stil care sa ne puna in valore. Astfel ca gecile groase, lungi si calduroase sunt esentiale. Iar daca alegem si o culoare usor de adaptat in orice imprejurare, stim cu siguranta ca vom iesi din casa cu toate atuurile in maneca.

geaca neagra

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.