Negru primavara? Da, da, da!

Pe langa ideile de styling, de asortare si de urmare a trendurilor pe care le adaptam, de cele mai multe ori, stilului personal si dispozitiei de moment, nu putem sa nu luam in calcul si factorul primordial “sezon”. Ne-am obisnuit ca primavara sa ne lasam la voia culorilor, vara sa ne-o petrecem in alb sau in nuante cat mai vii, toamna in tonuri pamantii, iar pentru sezonul rece sa pastram non-culorile.

Totusi, designerii nu se grabesc sa alimenteze miturile culorilor si au transformat primavara intr-o pasarela eleganta in care negrul devine culoarea dominanta.

Rochiile negre asociate, de obicei, evenimentelor formale sau outfiturilor de birou, au depasit tiparele si si-au creat o noua identitate. Michael Kors, Mugler si Salvatore Ferragamo propun modele casual, cu un croi lejer si slit adanc sau volane romantice. Singura accesorizare necesara? Geanta si centura de talie !

rochie-neagra-michael-kors rochie-neagra-mugler                 rochie-neagra-salvatore-ferragamo rochie-neagra-street rochie-neagra

Daca vrem sa introducem o culoare in garderoba, o putem alatura unei fuste negru uni, pentru contraste puternice, insa si outfiturile all black raman la fel de in voga. Miranda Kerr ne arata cum putem introduce fusta neagra intr-o tinuta classy, office, asortand cu o camasa alba. Mendel pastreaza blitzurile asupra stilului casual chic, iar cele doua combinatii ne permit sa alegem stilul care ne reprezinta cel mai bine.

fusta-neagra fusta-neagra-mendel

fusta-neagra2 fusta-neagra1

Trenciul negru poate fi o solutie salvatoare in atat de multe situatii incat este imposibil sa nu creeze dependenta. Vrem sa evidentiem o rochie colorata, mini sau cu un imprimeu de care pur si simplu ne-am indragostit? Atunci o jacheta sau un trenci negru reprezinta rezolvarea la indemana. Burberry ne aduce in atentie trenciul elegant, cu detalii din broderie, pentru tinute elegante, insa nici moda casual nu ramane mai prejos. Dovada clara ca negrul se poate purta in orice stil si se asorteaza cu orice. Chiar si cu primavara!

trenci-burberry trenci-burberry2 trenci-street-style trenci-street-style2 trenci-tracy-reeseoffice attire 1

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.