Modele de pantaloni pentru un sezon stylish

Modelele de pantaloni de bifat pentru garderoba acestui sezon sunt unul dintre cele mai clare exemple ale unui echilibru perfect intre clasic si modern. Pantaloni crop, colorati sau cu talie inalta, variantele care ne stau la dispozitie pentru outfituri in trend si mereu de partea noastra, devin din ce in ce mai promitatoare.

Pantalonii crop si cei 3/4 au devenit un must have nu doar datorita croielii in trend, ci si ca urmare a faptului ca lungimea acestora avantajeaza persoanele care vor sa castige optic centimetri in inaltime. Efectul este cu atat mai puternic daca accesorizarea este facuta cu pantofi cu toc decupati frontal si intr-o culoare nude. Drepti, skinny sau cu o croiala larga, acestia pot fi purtati in orice context, de la tinute de serviciu (modelele crop) la cele urbane, cu o tusa relaxata (modelele 3/4).

pantaloni-crop  pantaloni-crop

pantaloni-crop-sense  pantaloni-trei-sferturi-sense

Culorile electrice sunt o carte de vizita a personalitatilor la fel de vibrante, dar si a pasiunii pentru trenduri. Rosul si rozul se afla printre cele mai iubite optiuni, iar asortarea cu o a doua piesa devine cu atat mai simpla daca aceasta este un top sau o bluza alba, uni. Prin introducerea in tinuta a unui sacou in aceeasi culoare, outfitul tinde spre stiluri en vogue, in timp ce asortarea cu o camasa uni sau in doua culori il poate transforma intr-o tinuta de serviciu. Combinatiile roz-gri, roz-bleu sau rosu-negru, rosu-bleumarin sunt o nota patentata a asortarii cromatice.

pantaloni-roz  pantaloni-rosii

pantaloni-roz  pantaloni-roz

Pentru modelele de pantaloni cu talie inalta nu exista o limita a experimentarii. Cu o croiala ampla, conici, drepti sau bootcut, negri sau colorati, acestia au devenit deja un leader al pieselor din acest sezon. Ca si pantalonul crop, modelele cu talie inalta creeaza iluzia unei siluete mai inalte, insa doar daca talia este vizibila. Cu o camasa cambrata si o pereche de stiletto pot crea un outfit clasic-chic pentru serviciu, iar alaturi de topuri din materiale fine, vaporoase, compun un outfit urban modern si atragator.

pantaloni-talie-inalta  pantaloni-talie-inalta

pantaloni-talie-inalta  

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.