Michelle Obama – 5 trucuri pentru tinute ireprosabile

Fosta Prima Doamna a Americii, absolventa a renumitei Facultatii de Drept Harvard, scriitoare si coautoare a unor bestselleruri internationale, Michelle Obama este la varsta de 55 de ani una dintre cele mai iubite figuri publice si unul dintre numele care ne inspira.

Si pentru ca zicala “imaginea conteaza” nu este doar un mit, sotia fostului presedinte al Americii ne-a demonstrat in cei opt ani in care a acaparat atentia publicului si continua sa demonstreze cum un stil elegant si bine definit face parte dintr-o imagine de succes.

Costumele sunt de fiecare data o optiune sigura pentru un outfit feminin, in tendinte. Chiar daca sunt compuse dintr-un sacou si o pereche de pantaloni sau un sacou si o fusta midi, acestea pot accentua fie notele clasice, fie tusele glam ale stilului personal.

Moda anului 2019 ne permite sa mizam in continuare pe combinatiile care atrag prin rafinamentul simplitatii, dar si pe acele costume care prezinta o nota usor mai indrazneata prin aplicatii, croi sau culori. Michelle Obama echilibreaza perfect cele doua directii prin costumele alb fildes sau bleumarin uni cu un croi clasic, dar si prin costume corai cu aplicatii sau all white care evidentiaza unul dintre cele mai relevante trenduri ale ultimilor ani: costumul cu pantaloni evazati si sacou lung.

sacou-corai-obama  sacou-ivoriu-obama

sacou-alb-obama  sacou-bleumarin-obama

sacou-alb-sense  sacou-bleumarin-sense

Dungile verticale sunt, pe langa un imprimeu in tendinte, un truc stilistic recomandat femeilor care doresc sa creeze imaginea unei siluete mai inalte si mai subtiri.

Cu o inaltime de 1.80 m, Michelle Obama mizeaza pe costume negre sau gri cu acest print pentru a sublinia un look chic, pastrand notele trendurilor actuale: croiuri evazate si cat mai relaxate. Pentru un outfit casual de zi, camasa cu dungi verticale poate o piesa la fel de potrivita, mai ales daca alegem un model asimetric si accesorizam cu un cordon sau o curea de talie.

costum-dungi-obama  costum-dungi-obama

camasa-dungi-obama  rochie-camasa-dungi-sense

Cromatica este un detaliu foarte important atunci cand dorim sa obtinem o tinuta eleganta si moderna care sa sublinieze un stil cat mai feminin si increzator.

In 2019, tendintele ne incurajeaza sa optam pentru combinatii indraznete de verde-albastru, in timp ce rosul ramane un must have ce poate fi integrat in orice context. Daca alegem o rochie cu imprimeu in aceste doua culori, este bine sa accesorizam cu o centura uni in talie, in timp ce un outfit dominat de rosu va fi completat printr-o simpla accesorizare cu pantofi in ton sau intr-o alta culoare puternica.

rochie-midi-obama  rochie-midi-obama

costum-rosu  rochie-rosie-obama

rochie-rosie-sense  rochie-rosie-sense

Rochiile cu imprimeu floral nu au lipsit din tendintele ultimelor sezoane calde, iar fosta Prima Doamna a Americii exemplifica doua moduri in care putem purta cu incredere aceste piese.

Un model midi in A avantajeaza mai ales siluetele triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste), dar sunt la fel de potrivite si pentru femeile care doresc sa mascheze subtil zona soldurilor. Un model pe corp cu un guler inalt este exemplul perfect pentru un outfit rafinat care poate fi completat printr-o centura uni in talie. Astfel de rochii cu imprimeu multicolor permit, totodata, sa obtinem doua stiluri diferite prin accesorizarea aleasa: un stil clasic, elegant, prin completarea cu o pereche de pantofi negri, stiletto, sau un stil cu accente glam, moderne, daca alegem o pereche de pantofi intr-una dintre culorile imprimeului.

rochie-flori-obama  rochie-flori-obama

rochie-flori-obama  rochie-flori-obama

rochie-flori-sense  rochie-flori-sense

Curelele, cordoanele sau braurile purtate in talie sunt accesoriile care pot ajuta orice silueta si orice tip de outfit. Michelle Obama le foloseste atat in outfituri elegante, cat si in tinute casual, accentuand astfel talia, dar si un look chic.

Urmandu-i exemplul, putem opta pentru astfel de accesorii uni purtate peste bluze cu imprimeu, pentru sacouri cu talia subliniata printr-un croi cambrat si nasturi oversized si pe rochii midi purtate cu centuri de talie in aceeasi culoare.

costum-talie-obama  sacou-talie-obama

rochie-talie-obama  rochie-talie-obama

rochie-neagra-cordon-sense  rochie-rosie-cordon-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.