Laitmotivul 2016: detaliile conteaza !

“Beauty is in the eye of the beholder”. O zicala pe cat de cunoscuta pe atat de indragita pentru ca ne aminteste mereu un fapt pe care nu trebuie sa il trecem cu vederea: orice lucru poate fi apreciat intr-un anume fel. Cum? Prin faptul ca fiecare dintre noi poate gasi acel detaliu caruia sa ii ofere o semnificatie aparte si personalizata; detaliul care face diferenta!

Sa luam ca exemplu o rochie maxi din catifea. Un material de vita nobila care accesorizat corespunzator poate fi suficient pentru a ne bucura de reactiile dorite. Dar daca mai urcam o treapta si ii dam o nota personala printr-o insertie de dantela? Doua materiale cu sange albastru care impreuna creeaza un nou nivel al feminitatii!

dantela si catifea  SLE433 MODEL FATA 1

elie saab dantela si catifea

Stralucirea paietelor ia cu succes locul stralucirii blitzurilor si chiar daca nu pastreaza amintirea tinutei perfecte printr-o fotografie, o vor pastra cu siguranta in memoria tuturor celor care o pot admira. Un joc cu reguli clare: o piesa acoperita in totalitate de pretioasele paiete pentru sah mat in evenimentele glam, o rochie sau o salopeta cu detalii din paiete pentru o miscare castigatoare pentru care Elie Saab ne invata cum sa ne folosim asul din maneca.

paiete si voal ellie saab paiete paiete

Desi podiumurile de moda au fost inundate in ultimele sezoane de transparente, poate ar trebui sa incepem periplul “sheer” prin a experimenta mai intai cu detalii see-through. Gaultier si Galliano ne sugereaza sa pornim spre nivelul avansat cu manecile si insertii subtile. Fie ca vom alege o rochie mini senzuala sau un sacou de inspiratie androgina, eleganta nu poate fi contestata!

jean paul gaultier galliano jacard

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.