Jurnal floral – 5 trenduri ale primaverii

Niciun sezon fara influenta printurilor florale! Daca moda se schimba constant, aceasta pare sa fie una dintre regulile care au ramas neschimbate. Pentru sezonul primavara-vara 2017, insa, regula care stapaneste catwalk-urile aduce ca element de noutate combinatii cu trenduri la fel de impunatoare. Rezultatul? Duouri de succes cu un impact dublu asupra notelor de originalitate si personalitate.

Una dintre combinatiile care au dominat podiumurile poarta semnatura Alexander McQueen si aduce in prim plan efectul contrastului dintre rochiile boeme, maxi si jachetele scurte din piele. Doua stiluri diferite care impreuna reusesc sa caracterizeze personalitati complexe ale caror definitie nu se poate rezuma la un singur reper al modei. Pentru a accentua stilul, tinuta este accesorizata cu ajutorul colierelor chocker si a bijuteriilor statement, iar bocancii negri military completeaza perfect traiectoria urmata.

Alexander-McQueen McQueen

Volanele cu care stilistii ne-au obisnuit in sezoanele precedente sunt acum insotite de imprimeuri florale, evidentiandu-si astfel reciproc caracterul diafan. Dolce&Gabbana propune rochii cu un print floral colorat, accentuat de cercei aurii si pantofi colorati, in timp ce Giambattista Valli aduce combinatia la apogeul stilului diafan prin rochii albe cu print discret si materiale usor transparente.

Dolce&Gabbana  Giambattista-Valli

De cele mai multe ori, gulerele depasesc limitele unui simplu detaliu si reusesc sa aduca o nota urbana, casual, tinutei din care fac parte. Carolina Herrera si Michael Kors surprind foarte bine aceasta tendinta cu ajutorul rochiilor cu maneci medii si o croiala midi, intr-o cromatica pastel sau calda si de fiecare data cu un detaliu care nu ne permite sa le ignoram.

Carolina-Herrera Michael-Kors

bluza-flori-sense

Umerii goi sunt, de fiecare data, o amprenta a stilurilor diafane si foarte feminine. Din acest motiv, detaliul senzualitatii ingenue este insotit de culori pale si volane sau materiale fluide. Fie ca este vorba despre bluze casual ca cele propuse de Chloe sau despre rochii halter in stilul Ulla Johnson, printul floral si piesele cu umeri goi se imbina la fel de armonios.

Chloe Ulla-Johnson

Creatiile florale Dolce&Gabbana au devenit un trend in sine prin contrastul culorilor puternice si prin imprimeurile elegante care pastreaza stilul italian printre cele mai feminine. Pentru sezonul aceasta, imprimeurile florale insotesc nu numai piesele vestimentare, ci si accesoriile, reamintind iubitorilor de moda de ce chiar si cele mai mici accente de rosu aduc senzualitate si eleganta intr-o tinuta.

Dolce&Gabbana Dolce&Gabbana

rochie-sense-imprimeu-floral rochie-sense-imprimeu-floral rochie-sense-imprimeu-floral rochie-sense-imprimeu-floral

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.