Jachete, sacouri sau cardigane? Afla care dintre acestea se potriveste mai bine stilului tau!

Fie ca vorbim despre jachete, sacouri sau cardigane, aceste piese ocupa un loc fruntas pe lista articolelor must have din orice sezon. Esentiale pentru zilele sezoanelor de tranzitie, acestea pot fi incluse cu usurinta si in tinutele serilor racoroase de vara, dar si iarna, purtate cu veste din blana sau pe sub calduroasele paltoane.

Pentru 2018, trendurile propun modele colorate pentru tinute casual de zi, tricotaje lejere in nuante neutre pentru cele mai classy outfituri, dar si croiuri clasice pentru un look office in tendinte.

Jacheta colorata. Usor de integrat in orice tinuta si in orice stil, jacheta colorata poate fi purtata atat cu piese casual, cat si in outfituri de serviciu. Alaturi de o pereche de jeansi si un top uni, aceasta compune o tinuta de oras extrem de chic, in timp ce pantalonii ampli cu talie inalta si camasile albe completeaza un stil relaxat si foarte feminin.

Pentru a-i accentua cromatica, putem alege un pantalon sau o fusta intr-una dintre culorile puternice incluse in modelul jachetei. Si pentru ca vorbim despre tinutele ideale pentru zilele calde, rozul, galbenul sau oranjul sunt cateva dintre optiunile care promit sa valorifice la maximum cromatica jachetei.

jacheta-colorata  jacheta-colorata

jacheta-colorata-amal  jacheta-colorata-sense

Cardiganul oversized. Scurte sau lungi, cardiganele sunt de neinlocuit in garderoba acestui sezon. Alegand un model amplu cu snur in talie, obtinem o linie armonioasa a siluetei, un efect ce poate fi accentuat prin asortarea cu o pereche de pantaloni skinny sau cu o fusta conica.

Pentru un stil cat mai chic, putem asorta cu o esarfa colorata, un colier lung sau il putem purta cu o pereche de pantaloni cu un imprimeu ce imprumuta din culoarea cardiganului.

cardigan-amplu  cardigan-amplu

cardigan-amplu  cardigan-amplu-sense

Cardiganul clasic. Un cardigan scurt, cu un croi drept sau usor cambrat poate fi purtat cu orice piesa vestimentara. Cu rochii in A si balerini pentru tinute casual de zi, cu rochii office pe corp si stiletto pentru un look business, dar si cu pantaloni conici intr-o nuanta apropiata pentru a obtine o tinuta clasica.

O curea in talie purtata peste cardigan va creea vizual o silueta mai subtire, iar un colier amplu va atrage atentia asupra partii superioare a siluetei.

cardigan-scurt  cardigan-scurt-bej

cardigan-bej-sense  cardigan-sense

Sacoul cu revere. In fiecare sezon, designerii propun noi modele de sacouri pentru tinute cat mai glam si mai moderne. Sacoul clasic, modelul patentat prin revere si o cromatica neutra, nu paraseste insa moda, promitand tinute in stiluri cat mai usor de personalizat.

Pentru un outfit de birou, sacoul cambrat poate fi asortat unei fuste conice pana la genunchi, un model peplum accentuand armonios talia. O tusa vintage, intr-o nota chic atemporala, poate fi obtinuta prin asortarea cu o pereche de jeansi drepti si o esarfa intr-o nuanta apropiata sacoului, in timp ce sacourile clasice cu dungi sau carouri completeaza tinutele cu fuste midi.

Astfel un sacou scurt asortat unei fuste in A schiteaza o tinuta cu tuse romantice si creeaza iluzia unei siluete mai inalte, in timp ce sacoul lung, purtat pe umeri, cu o fusta conica sau cu pantaloni skinny este potrivit atat unei tinute business cat si unui outfit de oras.

sacou-gri  sacou-gri

sacou-gri  sacou-revere-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.