Jacheta, trench, palton – trioul sezonului rece!

Pentru sezoanele reci si cele de tranzitie, jachetele devin o piesa esentiala in garderoba. Intr-atat de importanta incat putem decide intreaga tinuta pornind de la acest articol vestimentar.

Odata ce am ales jacheta, trench-ul sau paltonul favorit pentru zilele reci, putem trece la alegerea pantofilor, iar din acest punct pana la deciderea outfitului nu mai este decat un pas. Da, aceasta este strategia designerilor in sezonul AW, iar stabilirea acestei traiectorii inverse va avea de fiecare data succes si ne va ajuta sa economisim timp.

Negru. Elegant. O alegere prin care nu putem gresi niciodata? Combinatia intre negru si elegant. Este usor de accesorizat, ne complimenteaza in orice situatie, iar designerii il ridica pe un piedestal si in acest sezon. Michael Kors propune modele elegante, la doua randuri de nasturi, accesorizate cu funda sau lungi, intr-o croiala dreapta, clasica. Combinatia cu alb este un alt element clasic pe care ne putem baza, iar daca vrem sa ramanem fidele stilului monocrom si sa aducem, in acelasi timp, un plus stilistic, putem recurge la o combinatie de materiale precum stofa-piele. Aceeasi culoare, texturi si deci tonuri diferite.

black-coat-kors palton-negru-michael-korselegant-trench-sense

Blana a fost asociata mereu cu opulenta, cu un stil high class caruia nu ii este teama sa se exprime. Acum, insa, designerii au venit cu propuneri casual cu tente rock’n roll, introducand curelele in talie si cizmele cu tinte ca sugestii de asortare. Nu au renuntat, totusi, la modelele elegante, purtate peste rochii cu slit provocator sau cu botine negre cu toc. Un element pe care nu il putem ignora? Culoarea indrazneata!

blana-burberry blana-rochas  blana-lanvin blana-lanvin2

Imprimeu. De la senzualul animal print purtat peste rochii din satin la imprimeuri florale McQueen sau Dolce&Gabbana, sugestiile sezonului nu dezamagesc nici de data aceasta. Paltoanele sunt lungi sau midi, croiurile cambrate, iar purtate peste rochii sau fuste scurte raman un mister la o prima privire. Combinatia perfecta pentru femeia care mizeaza pe un stil elegant, modern si misterios.

print-alexander-mcqueen print-dennis-basson print-dolce-and-gabbana print-fashionsense-pardesiu

Culoare. Pana la finalul sezonului va trebui sa repetam cat mai des: galben mustar si burgundy! Culorile preferate de designeri isi fac loc si in stilizarea paltoanelor. Galbenul mustar este evidentiat de bleumarin si violet in prezentarea Roksanda, iar rujul rosu aprins aduce o tusa finala. Burgundul este vazut ca o componenta a stilurilor indraznete, dominate de piele, croiuri minimaliste si un machiaj natural, iar albastrul paltoanelor mini, clasice si cu un croi feminin este evidentiat minunat cu ajutorul unei perechi de pantofi oranj. Dior confirma!

culoare-dior culoare-roksanda  culoare-hermes culoare-fashionsense-pardesiu

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.