Inspiratie VIP: stilul regal al Spaniei

Atunci cand discutam despre garderobele si stilurile regale, eleganta si rafinamentul sunt reperele stilistice de baza. In jurul acestora se contureaza tinute moderne, chic si feminine pe care orice femeie le poate adapta propriei personalitati.

Una dintre cele mai admirate modele de stil, regina Letizia a Spaniei nu se dezminte de la outfiturile clasice, elegante si reprezinta un exemplu de urmat pentru iubitoarele acestor repere stiliste.

Rochiile midi sau mini se afla printre preferintele reginei, iar modelele pe corp sau cele usor ample, dar purtate cu centuri in talie, avantajeaza siluetele petite sau de inaltime medie. La o inaltime de 1.70, modelele de rochii pe corp si cu o croiala deasupra genunchilor ii avantajeaza silueta si creeaza iluzia de centimetri in plus in inaltime, mai ales daca sunt purtate cu pantofi cu toc intr-o nuanta de bej-nude. Culorile pastel si imprimeurile florale aduc un plus de feminitate, iar pentru un astfel de look accesorizarea poate consta intr-o geanta plic bej-pastel si accesorii fine.

rochie-roz  rochie-flori  rochie-flori

rochie-roz-sense  rochie-flori-sense  rochie-flori-sense

Piesele clasice, uni, sunt printre cele mai usor de asortat si nu isi vor pierde niciodata farmecul atemporal. Astfel, camasa alba, o piesa de baza in garderoba oricarei femei, poate fi parte a unui outfit casual, dar si office sau elegant. Cu maneci lungi sau fara maneci, cu guler scurt sau cu decolteu, aceste modele pot fi purtate atat cu fuste cat si cu pantaloni cu talie inalta. Pentru un outfit de oras, un model cu o croiala dreapta poate fi asortat cu usurinta cu o pereche de jeansi.

camasa-alba  camasa-alba

camasa-alba-sense  camasa-alba-sense

Rosul, culoarea personalitatilor puternice si increzatoare in propria feminitate, nu putea lipsi din garderoba reginei. Pentru si mai multa senzualitate, rosul poate acapara intregul outfit daca il alegem pentru o rochie si perechea de pantofi care completeaza tinuta. Si de aceasta data modelele raman mini-midi, putin de-asupra genunchilor, pe corp sau cu o centura subtire pentru a sublinia talia. Accesorizarea cu bej tempereaza cromatica tinutei, o geanta plic sau pantofii in nuante de bej fiind idei de stilizare a la carte.

outfit-rosu  outfit-rosu

rochie-rosie-sense  rochie-rosie-sense  rochie-rosie-sense

Pentru zilele mai putin insorite, sacoul este piesa vestimentara la care putem apela pentru un outfit rafinat. Modelele in stilul Chanel vor accentua talia daca modelul este usor cambrat si avantajeaza siluetele scunde sau de inaltime medie daca alegem o croiala scurta. Pentru un outfit ideal pentru sezonul primavara-vara, sacoul rosu accesorizat cu o geanta plic in aceeasi culoare aduca o nota calda tinutei, eleganta fiind sporita printr-o pereche de pantaloni drepti sau bootcut.

Totusi, sacourile nu sunt o piesa destinata exclusiv tinutelor create cu pantaloni, ci pot fi incluse usor in outfituri cu rochii sau fuste. Un model scurt poate fi purtat cu o fusta sau cu o rochie in A, in timp ce modelele mai lungi vor avantaja mai ales tinutele create cu rochii sau fuste pe corp.

sacou  sacou  sacou-rosu

sacou-sense  sacou-sense-gri  sacou-sense-rosu

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.