Inspiratie VIP: Reese Witherspoon

Au trecut aproape 15 ani de cand am facut cunostinta cu Reese Witherspoon in “Legally blonde”, filmul care ne-a demonstrat ca sarmul si talentul trebuie sa mearga in mod necesar mana in mana. De atunci si pana in momentul in care Reese a devenit un style icon nu a mai fost decat un pas.

La 40 de ani, actrita americana este un exemplu de filantropie, exceland in acelasi timp ca figura materna, dar si ca exemplu de stil.

Un prim pas spre a ne lasa inspirati de stilul “Blondei de la drept” este sa devenim cat mai familiari cu topurile elegante in culori puternice. Asortate cu o fusta sau un pantalon intr-o non-culoare la alegere, stilul astfel compus isi pastreaza eleganta, iar nuanta neon aduce o tusa moderna si increzatoare.

bluza-neon bluza-roz

bluza-

La o inaltime de 1.57, pe Reese nu o vom surprinde mai niciodata in fuste ale caror lungime depasesc genunchiul. Croiul conic o avantajeaza, iar pantofii cu toc subliniaza tusa clasica a tinutelor care o caracterizeaza. In anotimpul cald imprimeurile florale primeaza, iar acest trend pare sa i se potriveasca extrem de bine. Cu atat mai mult atunci cand unei fuste creion i se alatura bluze classy, uni.

FUSTA-FLORI2 FUSTA-FLORI

fusta-florala fusta-florala

O prezenta care emana feminitate oriunde s-ar afla, pe Reese Witherspoon o putem admira foarte des in rochii feminine, iar mult-iubita tusa florala nu este nici acum absenta. Ba mai mult, o intalnim la fel de bine accesorizata in tinute urbane in care o pereche de sandale cu talpa plata, un cardigan uni sau o pereche de ochelari de soare pot fi sufciente pentru o accesorizare in trend, cat si la evenimente elegante. Rochia florala este cu siguranta un must have! al acestui sezon!

rochie-florala rochie-florala

rochie-florala rochie-florala

 

Este suficient sa alegem croiul potrivit si un detaliu semnificativ pentru a decide cel mai potrivit context in care sa o purtam. Un croi lejer alaturi de un colier simplu sau o palarie boema pentru tinute urbane, sau o pereche de pantofi cu toc si un material elegant pentru o aparitie demna de covorul rosu?

ROCHIE-FLORALA rochie florala

rochie-florala-classy  rochie-florala-classy

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.