Inspiratie VIP: Mrs Victoria Beckham

Stilul Victoriei Beckham, unul dintre cele mai receptive la nou si la elemente posh sau high class, unul dintre cel mai atent create si mai des discutate de critici, poate fi suficient ca lectie de stil 100% completa.

Cu o silueta miniona (163 cm) si androgina, creatoarea de moda britanica sfideaza regulile considerate esentiale pentru astfel de siluete, iar propria abordare este de fiecare data ireprosabila.

Desi este recomandat ca minionele sa evite fustele maxi, Mrs Beckham ne demonstreaza cum acestea pot fi la fel de placut asortate si atunci cand generozitatea centimetrilor nu este parte din accesorizare. O fusta fluida care acopera genunchii poate trece de regulile impuse de stilisti atat timp cat este introdusa in ecuatie o pereche de pantofi cu toc inalt. De asemenea, o culoare puternica in partea de sus a tinutei induce impresia de silueta mai inalta, lasand jocul sa fie continuat de aceiasi nelipsiti pantofi cu toc. Iar daca fustele de tip skater sunt purtate aproape in unanimitate cu topuri crop, fustele fluide permit bluze si topuri suprapuse, asa cum ne demonstreaza cantareata britanica.

fusta maxi 3 fusta maxi2

fusta maxi4 fusta maxi 5

Tinutele all black sau alb-negru se afla printre optiunile pe care avem ocazia sa le admiram cel mai des in fotografiile de street style. Pantalonii conici, blazerele si camasile sunt aproape nelipsite, iar pantofii cu toc subtire aduc o nota de feminitate esentiala detaliilor care completeaza stilurile clasice sau androgine.

all black blazer beckham pantaloni costum Beckham 2

blazer negru pantaloni negri

Un fashion icon de la A la Z, Victoria Beckham a imbratisat moda pantalonilor de tip culottes. Desi acest croi este recomandat in special siluetelor inalte, alaturi de o pereche de stiletto si un top cu terminatia sub talia pantalonului, poate avantaja orice iubitoare de moda. In acest caz, tocul inalt este imperativ!

cullotes cullotes

culottes

Piesele de rezistenta in garderoba creatoarei de moda sunt in mare parte uni, dar in acest sezon imprimeurile nu puteau fi absente. Iar combinatiile cromatice dintre tinutele cu imprimeu in dungi si pantofii cu toc nu ne puteau dezamagi nici de aceasta data: alb-negru sau gri-bej, ambele ne-o aduc pe Victoria Beckham in centrul schitelor de styling de care ne putem lasa inspirate. Pantalonii crop, pana la glezna, nu trebuie sa lipseasca din garderoba persoanelor cu o silueta miniona care vor sa castige optim cativa centimetri.

dungi dungi

dungi

Pentru un stil mai departe de clasic si mai aproape de feminin si tentele boeme ale acestuia, imprimeul floral devine purtatorul de cuvant al modei din acest sezon. Pentru o tusa de eleganta, pantofii inalti cu varf ascutit, jachetele lungi cu rever si gentile plic joaca un rol esential si puncteaza un stil modern si cameleonic.

floral floral

floral  floral

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.