Inspiratie VIP: Eva Mendes si stilul 100% feminin

Eva Mendes, una dintre actritele americane cele mai curtate in ultimii ani de regizorii, designerii si casele de moda internationale, este exemplul femeii moderne pentru care stilul, familia si cariera se imbina ideal si se sprijina reciproc.

La 42 de ani, Eva ne arata cum sa abordam fiecare zi intr-un stil 100% feminin, iar moda este doar o mica parte din acesta.

Asa cum era de asteptat, fustele joaca un rol major in tinutele actritei. Si, chiar daca silueta ii permite sa opteze pentru orice model, variantele alese sunt, aproape de fiecare data, lejere, casual si ideale pentru zilele toride. Croiul midi si vaporos este cat se poate de feminin, iar nuantele calde de bej-maro sau tonurile de negru pastreaza o nota subtila de eleganta. Impreuna cu un tricou simplu, uni, si o accesorizare mininma (ochelari de soare si o geanta de dimensiuni mici), look-ul urban de vara propus de Eva devine un must-have!

fusta-eva-mendez fusta-eva-mendezfusta-eva-mendez fusta-midi-fashionsense

Pastrand aceeasi lungime midi si osciland intre croiurile bodycon si cele usor ample, nalese de Eva Mendes sunt la fel de feminine si de elegante. Talia este evidentiata prin centuri inguste si prin croiuri cambrate, iar ochelarii de soare si pantofii cu toc inalt sunt nelipstiti. Fidela stilurilor discrete, predilectia spre alb-negru completeaza intr-un mod natural garderoba actritei.

rochie-eva-mendez  rochie-eva-mendez

rochie-fashionsense-alba rochie-fashionsense-neagra

Atunci cand culorile pun stapanire pe outfiturile Evei, acestea isi asuma in intregime rolul statement. Nuantele aprinse de oranj si corai complimenteaza tenurile maslinii, pielea bronzata si atitudinile increzatoare. Pentru un plus de efect, o pereche de pantofi colorati si un colier oversized sunt optiunile glam si moderne care dau si mai multa culoare tinutei.

fusta-midi-eva-mendez rochie-midi-eva mendez

fusta-galbena-fashionsense rochie-fashionsense-corai

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.