Inspiratie de vacanta de pe catwalk – Chanel 2017/2018

Vara da startul unui sezon considerat definitoriu pentru culori deschise, tinute all white si croiuri vaporoase. Colectia de vacanta Chanel, insa, aduce noi accente pe care le putem adopta in tinute de zi pentru a aduce individualitate si note cat mai personale outfiturilor alese.

Daca albul ramane unul dintre reperele de baza ale sezonului, tinutele in nuante de gri sau cele formate din piese cat mai colorate ii creeaza competitie. Rochiile si fustele sunt midi sau maxi, vaporoase, sau conice, iar talia este de fiecare data subliniata prin centuri late. Stilurile difera de la cele vintage aduse in prim plan de bluze sau rochii cu funda in zona gulerului si de maneci bufante la cele casual chic.

Rozul pal si nuantele deschise de albastru accentueaza atmosfera de vacanta, iar accesoriile nu trebuie ignorate. De la palarii albe la esarfe sau barete in stil frantuzesc, Chanel ofera un spectru larg de optiuni si nu omite importanta asortarii accesoriilor cu pantofii sau cu o piesa a outfitului.

chanel-resort-2017  chanel-resort-2017  chanel-resort-2017

chanel-resort-2017  chanel-resort-2017  chanel-resort-2017

Pentru a fi cu un pas inaintea modei, colectia de vacanta din 2018 ne sta la dispozitie cu cele mai feminine si mai atragatoare piese si idei de styling. Unul dintre cuvintele de baza ale acesteia este: alb! Nu o singura piesa lba, ci o tinuta all white, fie ca este vorba despre un ton puternic, un ton de alb fildes sau de tonuri inchise de crem. Rochiile si bluzele sunt de data aceasta cu maneci 3/4 sau cu maneci lungi, iar rochiile urmeaza doua directii principale: casual chic cu broderii fine si elegant si pliseuri fine.

Fie ca discutam despre un croi pe corp care subliniaza silueta sau despre un croi mai lejer, dar cu talia subliniata, detaliile pastreaza finetea si amintesc de stilurile antice grecesti. Accesoriile si chiar sandalele in nuante de auriu accentueaza stilul grecesc, iar centura de talie de tip snur este un detaliu ce ramane o nota definitorie a colectiei.

chanel-resort-2018  chanel-resort-2018  chanel-resort-2018  chanel-resort-2018

De la accesorii la piese aurii sau detalii in aceasta culoare nu exista decat un pas, iar acesta este marcat prin intentia de abordare a stilului. Desi unele piese intr-o nuanta de auriu pot pastra o tusa casual, precum o rochie babydoll cu maneci scurte, culoarea aduce cu sine o referinta glam. Bluzele cu broderie sau cu model auriu purtate cu pantaloni albi transforma o tinuta all white eleganta intr-una statement, ideala pentru o iesire chic sau pentru un eveniment monden. O rochie lunga cu brau sau cu centura aurie poate redefini orice stil intr-unul high class.

Un alt detaliu de care trebuie sa tinem cont pentru vara aceasta, dar si pentru vara lui 2018? Umerii sunt si vor ramane una dintre vedetele sezonului cald, rochiile cu un umar gol sau cele strapless fiind piesele care completeaza perfect garderoba.

chanel-resort-2018  chanel-resort-2018 chanel-resort-2018  chanel-resort-2018

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.