In ce tinute putem purta rosul aprins, una dintre culorile anului 2019

Una dintre cele mai feminine culori, rosul aprins descrie directia stilistica pe care designerii nu ne permit sa o ignoram in 2019. O singura piesa in aceasta culoare statement si plina de personalitate poate fi suficienta pentru a transforma o tinuta basic intr-una glam, eleganta, iar nume celebre ale modei internationale ne incurajeaza sa optam chiar pe outfituri all red, accesorizand in ton.

Daca dorim sa obtinem un look rafinat, ideal pentru evenimente mondene sau de tip cocktail, rochia midi rosie este una dintre cele mai promitatoare optiuni. Pentru a sublinia eleganta outfitului putem opta pentru un model cu guler inalt, cu maneci usor transparente sau cu aplicatii in jurul decolteului.

Daca mizam pe o rochie basic, atunci putem asorta cu un bolero intr-o nuanta aprinsa de rosu care va crea un duo stilistic foarte chic alaturi de o rochie neagra sau cu imprimeu rosu.

rochie-rosie-eleganta  bolero-rosu

rochie-rosie-eleganta-sense  bolero-rosu-sense

O tinuta office care include cel putin o piesa rosu aprins va emana de fiecare data incredere si feminitate. Putem opta astfel pentru un costum clasic, un pantalon cu talie inalta sau o fusta midi si sa echilibram cromatica prin piese bej, bleumarin, albe sau negre.

Pentru a imbina trendurile cu un stil clasic, de birou, putem alege blazere lungi, camasi cu guler inalt sau fuste cu nasturi decorativi.

costum-rosu-office  pantaloni-rosii-office

fusta-rosie-office-sense  fusta-rosie-office-sense

Un stil casual poate fi compus in sezonul rece cu ajutorul puloverului rosu din tricot, iar designerii ne ofera multiple variante de a-l purta.

Femeile cu o silueta inalta, dar si cele care doresc sa mascheze subtil zona taliei pot alege un cardigan rosu sau un pulover amplu, oversized, pe care designerii ne propun sa il purtam cu fuste midi florale. Un pulover mai scurt, insa, cu un croi clasic, drept, va avantaja mai ales femeile cu o silueta petite, efectul fiind sporit de alegerea unei fuste sau a unui pantalon cu talie inalta.

pulover-rosu-oversized  pulver-rosu-torsade

pulover-rosu  pulover-rosu-sense

vesta-rosie-tricot-sense  cardigan-rosu-sense

O combinatie indragita de multi designeri in 2019 aduce in prim plan duoul rosu-negru in printuri florale si in tinute cu tuse romantice.

Valentino sau Elie Saab semneaza creatiile in acest contrast elegant, iar rochiile midi sau lungi se afla printre favoritele acestora. Pentru un outfit casual de zi putem alege o rochie in A, in timp ce o tinuta eleganta pentru un eveniment monden poate fi obtinuta cu ajutorul unei rochii cu maneci transparente, cu volane sau din catifea.

rochie-flori-rosu-negru  rochie-flori-rosu-negru

rochie-flori-rosu-negru  rochie-flori-rosu-negru-sense

rochie-flori-rosu-negru-sense  rochie-flori-rosu-negru-sense

Pentru un outfit feminin in tendinte, stilistii ne propun rochii rosii uni cu fermoare, maneci bufante sau oversized, fustele midi cu pliuri fiind o optiune la fel de chic si de moderna.

Daca dorim sa obtinem un look delicat si in acelasi timp modern, putem accesoriza cu genti sau pantofi bej, o nuanta care se afla de asemenea pe lista celor mai in voga directii cromatice ale anului. Pentru un contrast de efect, putem miza pe accesorii intr-o nuanta de verde, dar si pe efectul stilului marinaresc pe care il obtinem prin alaturarea unor piese sau a unor accesorii albe si bleumarin.

rochie-rosie-maneci-bufante  fusta-rosie-pliuri

fusta-rosie-pliuri-sense  rochie-rosie-sense

Indiferent de tinuta pe care o compunem, fie casual, office sau eleganta, paltonul sau jacheta rosie ii va oferi o nota de feminitate, diferentiind-o de outfiturile in culori basic specifice sezonului rece.

Daca un palton lung de un rosu aprins poate completa minunat o tinuta romantica, eleganta, cu rochii vaporoase, jachete lungi matlasate pot fi purtate la orice tip de tinuta de zi. Le putem include cu usurinta intr-un look casual cu jeansi drepti sau conici, dar si cu rochii scurte din tricot sau cu un croi de tip camasa.

palton-rosu-oversized  geaca-rosie-matlasata

geaca-rosie-matlasata  geaca-rosie-matlasata-iarna

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.