In ce tinute putem include acum fustele si pantalonii clasici

Fustele si pantalonii clasici, acele piese pe care le putem incadra usor intr-o tinuta de serviciu sau intr-un outfit pentru evenimente formale, au revenit in atentia designerilor pentru crearea unor tinute usor de purtat in fiecare zi.

Chiar daca ne referim la acele articole care isi primesc statutul de clasic prin culoare si un croi minimalist, fie ca ne referim la cele pe care le-am incadra in mod obisnuit intr-un look business, avem in acest an libertarea de a le introduce prin anumite combinatii de culori si lungimi in tinute pentru orice ocazie.

Fustele negre midi si pantalonii in aceeasi culoare cu un croi drept sau tigereta sunt usor de asortat unui top alb uni. Pentru a aduce, insa, o tusa de culoare si un plus de feminitate, putem accesoriza cu pantofi cu print alb-negru sau de un rosu aprins.

O combinatie moderna care va avantaja mai ales femeile cu o silueta triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste) este cea care vizeaza asortarea cu topuri cu bretele late si un imprimeu in dungi alb-negre, obtinand astfel un outfit casual chic, relaxat si in acelasi timp elegant prin croiul clasic al fustei sau al pantalonului.

fusta-neagra-top-alb  pantaloni-negri-top-alb

fusta-neagra-top-dungi  pantaloni-negri-top-dungi-sense

fusta-neagra-office-sense  fusta-neagra-office-sense

Daca dorim sa alegem o culoare mai puternica precum rosul sau galbenul, asortarea cu un top negru este una dintre cele mai potrivite optiuni, indiferent unde alegem sa purtam tinuta creata.

Pantalonii cu talie inalta raman un must have, fie ca alegem un model palazzo, fie ca ne indreptam spre clasicul pantalon drept crop, pana la glezna, iar datorita culorii puternice accesorizarea poate ramane in plan secund. Mai mult, daca optam pentru un top negru cu imprimeu, nu mai este necesar sa plusam cu accesorii in zona decolteului. Daca dorim sa alegem, insa, o bluza neagra uni, cu decolteu, atunci un colier statement in culoarea pantalonului poate fi o accesorizare moderna si glam.

Pentru un stil office, fusta rosie midi cu un croi clasic, sau cea usor ampla, asa cum a ales Reese Witherspoon, poate fi completata de un top negru uni cu un decolteu foarte subtil, iar daca alegem de asemenea un sacou negru, un colier intr-o culoare contrastanta va definitiva notele moderne si clasice ale tinutei.

pantaloni-rosii  fusta-rosie-reese

pantaloni-rosii-orange-sense  fusta-rosie-office-sense

fusta-galben-mustar-office-sense  fusta-galben-mustar-office-sense

Iubitoarele topurilor cu imprimeu pot profita la maximum de camasile si topurile in carouri, in dungi sau cu print floral.

Iar una dintre cele mai sigure modalitati de asortare a acestor piese ne propune sa ne indreptam atentia spre fuste midi, mini sau asimetrice, uni. Daca alegem o fusta neagra uni, atunci putem accesoriza cu o pereche de pantofi clasici, in aceeasi (non)culoare, in timp ce fustele galbene, maro sau rosii ne permit sa jonglam cu o accesorizare animal print.

fusta-neagra-midi  fusta-neagra-mini

fusta-neagra-midi  fusta-midi-creion-galbena

fusta-neagra-midi-sense  fusta-galbena-midi-sense

Stilul marinaresc, unul dintre cele mai populare trenduri ale sezonului cald, este combinatia ideala intre clasic si casual. Pentru un stil de zi, putem asorta o pereche de pantaloni sau de jeansi bleumarin cu o bluza cu dungi in combinatie alb-bleumarin, alb-rosu sau rosu-bleumarin.

La fel de modern si de stylish va fi si outfitul creat cu ajutorul pantalonilor clasici, albastru inchis, pe care ii purtam fie la serviciu, fie pentru o iesire eleganta, cu un top alb satinat. Stilul marinaresc mizeaza de cele mai multe ori pe pantalonul bleumarin, pe un top cu dungi si o pereche de pantofi care completeaza triunghiul cromatic definitoriu pentru acest stil: alb-rosu-bleumarin.

pantaloni-albastri-stil-navy  pantaloni-albastri-stil-navy

pantaloni-albastri-stil-navy  pantaloni-albastri-stil-navy

pantaloni-albastri-office-sense  pantaloni-albastri-office-sense

Culorile deschise si cele pastel care domina sezonul de tranzitie sunt, de cele mai multe ori, ideale pentru tinute relaxate de zi. O pereche de pantaloni verde deschis sau albastru pastel si un top alb uni compun tinuta perfecta pentru o iesire chic de primavara.

Daca dorim sa plusam prin culoare, atunci topurile in nuante deschise precum rozul sau oranjul completeaza foarte bine cromatica delicata a unei astfel de tinute, un efect sporit de croiurile cu volane sau de materialele vaporoase.

Un astfel de outfit casual, de zi, poate fi completat cu genti si pantofi bej sau roz deschis, dar si de o accesorizare intr-o nuanta de oranj care va accentua notele pastel ale pantalonului.

pantaloni-albastru-pastel  pantaloni-turquoise

pantaloni-turqoise-sense  pantaloni-verde-pastel

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.