Fustele sezonului potrivite oricarui tip de silueta

Anul 2018 si sezonul cald pastreaza asimetriile si suprapunerile din sezoanele precedente intr-un plan secund, aducand in atentia iubitoarelor de moda noi tendinte si noi idei de styling. Fustele midi-maxi in A si modelele vaporoase raman un must have usor de integrat in garderoba, in timp ce culorile feminine si volanele se remarca in prezentarile de moda si in stilurile surprinse de fotografii de fashion.

Fustele ample midi-maxi aduc doua avantaje esentiale: subliniaza talia si mascheaza micile imperfectiuni din zona inferioara a siluetei. Datorita croiului, acest model ne duce deseori cu gandul la tinute rafinate, de seara, insa tendintele ne permit sa purtam fustele in A la fel de corect cu camasi casual sau chiar cu tricouri simple sau cu mesaj.

Indiferent de varianta aleasa, pantofii cu toc raman accesoriul necesar in completarea tinutei, iar gentile mici sunt cele mai potrivite pentru un astfel de outfit. Avantajand in special persoanele cu o silueta triunghi inversat (umeri lati, solduri inguste), fusta in A poate fi potrivita oricarei siluete atat timp cat este accentuata linia umerilor prin topuri cu maneci si umeri goi.

fusta-ampla  fusta-ampla

fusta-ampla  fusta-ampla

Fusta cu volane creeaza iluzia unei siluete clepsidra prin accentuarea soldurilor si prin volumul din partea inferioara. Pentru a spori acest efect, topurile care nu acopera talia, dar si cele mai ample in partea de sus sunt ideale in schitarea unui outfit chic.

Look-ul glam, ideal pentru un eveniment informal, devine cu atat mai accentuat prin introducerea in aceasta ecuatie stilistica a unei perechi de pantofi cu toc kitten si varf ascutit.

fusta-volane  fusta-volane

fusta-volane  fusta-volane

Un model versatil care va ramane cu siguranta in tendinte in urmatoarele sezoane este fusta conica intr-o culoare statement. Pentru aceasta vara, nuantele de roz pot fi incluse atat in tinutele de serviciu, cat si in cele de zi sau de seara.

Pentru a obtine un look office, putem asorta cu o camasa alba sau un top si un cardigan subtire, albul, bejul si oranjul fiind culorile care pastreaza o nota business fara a ignora importanta jocurilor cromatice. Alaturi de o bluza bleu cu paiete sau cu un aspect peliculizat, fusta roz ne pregateste pentru evenimente glam, accentuand un stil in tendinte.

fusta-creion-roz  fusta-roz

fusta-roz  fusta-roz-conica-sense

Imprimeurile florale sunt ideale in sezonul cald, insa impactul stilistic este cu atat mai accentuat atunci cand alegem piese din materiale vaporoase si culori calde. Astfel o fusta midi vaporoasa cu talie inalta si imprimeu floral devine piesa la care putem apela pentru o tinuta relaxata, daca alegem sa o purtam cu un top sau o camasa uni, dar si pentru o tinuta chic daca ii asortam un top cu volane sau cu umerii goi.

fusta-vaporoasa  fusta-vaporoasa

fusta-vaporoasa   fusta-vaporoasa-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.