Fendi-tinute feminine, elegante si accente retro pentru noul sezon

In ultimii ani, moda a progresat pe o traiectorie care pune din ce in ce mai des accentul pe stil, lasand notele feminine pe un plan secund. Colectia Fendi pentru sezonul FW 2018-2019 schimba, insa, aceasta abordare prin readucerea in prim-plan a tinutelor elegante cu tuse retro sau clasice.

Carourile sunt imprimeul pe care Fendi il propune ca detaliu reprezentativ al sezonului. Fustele midi, pantalonii drepti si jachetele lungi pe corp urmeaza acest pattern in nuante bej-gri specifice atat celei de-a doua jumatati a anului cat si stilului conturat.

In viziunea Fendi, femeia moderna imbina stilul retro cu cel modern accentuandu-si silueta prin fuste cu talie inalta sau jachete cu talia subliniata, fara a inlatura din garderoba piese precum sacouri sau jachete lungi cu un croi drept. Pentru a pastra stilul cromatic propus de Fendi, putem completa cu piese kaki, Burgundy, dar si galben sau maro.

carouri-fendi  carouri-fendi

carouri-fendi  carouri-fendi

Gulerul devine in sezonul de tranzitie un accesoriu in sine, rochia cu guler clasic fiind astfel o piesa necesara in garderoba. Usor de inclus intr-o tinuta de serviciu, dar si intr-un outfit urban, aceasta nu mai necesita accesorizare.

Fendi urmeaza o cromatica subtila pentru aceste tipuri de rochii, pliurile si accentul de alb contrastant din partea de sus fiind elementele care aduc o nota moderna tinutei. Accentuand umerii si mascand micile imperfectiuni din partea inferioara a siluetei, rochia Fendi care urmeaza un croi pe corp in partea superioara si ampla in partea de jos va accentua totodata talia, schitand o silueta armonioasa.

guler-fendi  guler-fendi

guler-fendi  guler-fendi

Pielea intoarsa este unul dintre cei mai populari reprezentanti ai stilului vintage, Fendi folosind piesele din acest material pentru a atrage atentia asupra accentelor feminine din tinutele oversized. Fie ca est vorba despre o pereche de pantaloni conici sau o fusta midi, aceste articole pastreaza o nota feminina in outfituri unde volumele mascheaza linia siluetei.

fendi-2018  fendi-2018

Eleganta revine in prim-plan printr-un cumul de elemente reprezentative precum materialele fine, croiuri feminine si accesorii esentiale pentru a sublinia stilul.

Urmand exemplul Fendi, putem opta pentru o rochie midi cu decolteu in V si maneci despicate, cu umeri subliniati sau cu umeri goi. Pe langa o lungime ce depaseste linia genunchilor, ceea ce au in comun aceste modele este talia subliniata fie de croi, fie de o centura in talie.

Pentru o iesire de seara sau pentru un element glam putem alege materiale fine, satinate sau peliculizate, in timp ce pentru un outfit de zi, croiul cu umeri goi este suficient pentru a sublinia un look feminin si extrem de chic. Accesoriile propuse joaca, de asemenea, un rol foarte important, esarfele fine purtate in jurul gatului si cerceii masivi purtati cu rochiile cu umeri goi fiind detalii care scot orice tinuta din anonimat, acordand o nota high class si rafinata outfitului ales.

rochie-fendi  rochie-fendi

rochie-fendi  rochie-fendi

Daca nuantele calde, pamantii, sunt, de cele mai multe ori, cele care descriu garderoba de toamna, Fendi pastreaza in colectia pentru sezonul de tranzitie rochiile de un alb imaculat, piese personalizate prin broderii, dar si prin detalii feminine.

Modelele cu maneci scurte si un croi lejer sunt ideale pentru iesirile de zi, avantajand atat femeile care vor sa adauge volum in zona umerilor, cat si pe cele care doresc sa mascheze mici imperfectiuni ale taliei sau soldurilor. O rochie tip camasa, cu guler clasic si maneci lungi si bufante, va avantaja mai ales femeile cu o silueta triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate), fiind totodata un model ideal pentru femeile inalte, cu o silueta androgina.

alb-fendi  alb-fendi

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.