Februarie – luna indragostita de iubire

Luna februarie a devenit in ultimii ani o intersectie aglomerata si din ce in ce mai periculoasa de pareri. Daca multi o considera luna iubirii, tabara adversa ii contesta autenticitatea si motivele de sarbatoare sau doar adopta o atitudine de indiferenta.

Oricare ar fi, insa, abordarea potrivita, parca niciun prilej de a sarbatori iubirea nu trebuie sa treaca neobservat. Iar romantismul care pluteste in aer la inceput de an ne absoarbe intru totul, colorandu-ne starea de spirit. Iar daca asta nu ne este suficient, sa trecem mai departe la a-l impartasi vizual. Printr-un zambet cald si tinute romantice.

Una dintre cele mai potrivite alegeri pentru o tinuta care sa ne pastreze sub hipnoza romantismului este imprimeul polka dots. Un model feminin care ne duce cu gandul la trendurile babydoll, poate aduce un boost de feminitate oricarei tinute. Bluze, pantaloni, pantofi sau accesorii, nicio piesa vestimentara nu ii refuza tusa ingenua si moderna. Rochiile si materialele fine ii ofera mediul perfect de exprimare stilistica.

rochie-polka polka dots                   polka1 polka4

Daca vrei sa ramai fidela rochiilor si a sentimentului de incredere pe care ti-l ofera, alege un model diferit de cele cu care esti deja obisnuita. Poate accente transparente, sau poate o rochie cu maneci bufante?

rochie-maneci-transparente                             maneci-transparente1 maneci-transparente2

Ambele modele aduc un element inedit tinutei si pot fi adaptate cu usurinta oricarui stil. Vrei sa mizezi pe clasic? Poarta o rochie midi in culori neutre sau o bluza cu maneci transparente asortata unei fuste conice. Simti nevoia sa duci lucrurile la un alt nivel? Alege o culoare puternica, dar asigura-te ca stilul piesei respective echilibreaza tinuta prin elemente contastante precum un croi midi sau un decolteu foarte subtil.

maneci-bufante1 maneci-bufante2

rochie-midi

O alta modalitate de a evada de printre tinutele de zi cu zi direct in bratele romantismului este alegerea unei culori care sa exprime cat mai bine sentimentul lunii februarie. Si, desi am fi tentati sa cadem in capcana rosului (deloc nepotrivit, de altfel), poate o idee la fel de buna este sa alunecam usor si spre alte culori precum roz sau alb. Un cardigan scurt roz pal sau roz puternic, precum cele purtate de Brigitte Bardot si Penelope Cruz, poate tine cu usurinta locul unui accesoriu, oferind o alura calda, 100% feminina.

223222 MODEL FATA 1 pink-cardigan3

pink-cardigan4 pink-cardigan1

O nota mai timida, dar la fel de puternica, de rafinament o aduce albul. Poate fi o bluza dintr-un material vaporos, o rochie si o pereche de pantofi cu toc, sau o tinuta all white pentru un efect maxim.

bluza-alba2 bluza-alba3                   bluza-alba4 CA3723 MODEL FATA 1

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.