Fashion Week Trends – Russia

Pe parcursul unui an, saptamanile modei se afla printre cele mai importante evenimente si repere de stil. Milano, Paris si Londra s-au pozitionat si si-au pastrat de-a lungul timpului statutul de capitale ale modei. Totusi, nu putem ignora ceea ce se intampla pe langa cele trei nume sonore, iar toamna aceasta argumentele vin dinspre Moscova.

Layers. Un subaltern al modei pe cat de iubit, pe atat de pretentios. Rusoaicele ne exemplifica felul in care putem purta mai multe straturi fara a gresi cromatic sau ca stil. Paltoane lungi alaturi de jeansi, tricou si sacou? O idee indrazneata, dar deloc incorecta. Paltonul maro deschis si tricoul cu imprimeu cald galben-rosu reprezinta fundatia tinutei si unul dintre motivele principale pentru care aceasta se afla pe lista noastra de Asa da!. O alta varianta poate fi cea a tinutei in nuante reci, neutre, acoperite de o culoare statement precum verde inchis. Detaliile aurii nu sunt deloc intamplatoare, aducand o tusa glam si un accent cald tinutei.

03-russia-street-style-layers fashion-week-russia-spring-2016-street-style-layers2

Galben. Culorile calde nu sunt o noutate pentru sezonul de tranzitie, insa pentru aceasta toamna galbenul s-a pregatit pentru monopolizarea cromatica. De la galbenul mustar la cel lime, combinatiile vestimentare se bazeaza pe un duo puternic: culoare-piesa statement. Pentru a fi si mai bine evidentiat, alaturarea pieselor in culori inchise este esentiala.

culori1 fashion-week-russia-spring-2016-street-style-02culori

Clasic. Piesele sau tinutele clasice devin din ce in ce mai rare la astfel de evenimente. Totusi, nu sunt niciodata neinsotite de un detaliu care ne aminteste ca ne aflam la un eveniment glam. Costumul gri cu sacou lung si pantalon cu o croiala ampla este purtat cu o bluza cu guler inalt si un palton tinut pe umeri, in timp ce paltonul maro, cu inchidere la doua randuri de nasturi este accesorizat cu un guler inalt de blana. Orice detaliu este important!

clasic2 clasic

Pop art. Paltoanele oversized cu revere ample au devenit un pretext al defilarii artei pop. Culori indraznete, schite si mesaje sau doar aplicatii, acestea incadreaza piesele vestimentare care nu trec niciodata neobservate. Purtate peste un articol basic precum un tricou alb sau negru, acestea devin cu usurinta principala atractie pentru fotografii de street style.

fashion-week-russia-spring-2016-street-style-grafic fashion-week-russia-spring-2016-street-style-grafic2 russia-street-style-grafic

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.