Etro SS18-colectia destinata feminitatii si individualitatii stilistice

Pentru sezonul primavara-vara 2018, Etro propune tinute care pot pastra note ale stilului estival clasic, dar si outfituri ale caror detalii stilistice sporesc nota de unicitate si de personalitate. Indiferent cum combina aceste directii stilistice, Etro subliniaza imaginea unei feminitati debordante, fie ca exprima aceasta imagine prin culori, imprimeuri sau croiuri.

Femeia moderna este in viziunea designerului italian invaluita in culori calde, echilibrand perfect detaliile stilistice prin rochiile alese. Acestea imbina sliturile adanci cu lipsa oricarui tip de decolteu si un croi capa ce acopera partial bratele. Un model ideal pentru femeile cu o silueta triunghi, rochia tip capa trebuie accesorizata in mod necesar cu o centura de talie.

Pentru rochiile maxi pe un singur umar, Etro pastreaza un croi lejer, vaporos si usor amplu care va avantaja femeile cu o silueta triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste).

rochie-oranj-etro   rochie-etro

rochie-umar-gol  rochie-umar-gol

O colectie destinata sezonului cald nu poate trece cu vederea look-urile all-white. Rochiile lungi sau combinatia pantaloni-top reprezinta preferintele Etro pentru vara 2018, acestea fiind destinate atat femeilor care prefera tinute romantice, feminine, cat si celor care opteaza pentru outfituri clasice, intr-o nota formala.

Putem miza asadar pe rochii cu decolteu amplu, dar si pe rochii tunica, intr-un croi la baza gatului si cu maneci lungi. Insertiile argintii din zona decolteului sau a taliei sunt cele care sporesc nota moderna a acestor tinute si se pot asorta perfect cerceilor statement argintii.

rochie-alba-lunga  rochie-alba-lunga

rochie-alba-lunga  all-white

Costumele Etro imbina la fel de bine stilul clasic cu cel modern prin blazere lungi gri sau negre, respectiv pantaloni cu talie inalta si topuri chic. Pentru un look formal, dar in acelasi timp modern, femeia stylish in viziunea modei italiene poate alege costume uni sau in carouri, accesorizate cu brose sau batiste in aceeasi culoare cu cea a camasii.

Pentru un look mai informal, costumele sunt descrise prin blazere lungi, pantaloni ampli in partea de sus si topuri fie in degrade, fie multicolore. Alegand un costum peliculizat si accesorizand cu o curea textila multicolora in talie, putem concepe cu usurinta un outfit glam plin de personalitate, ideal pentru evenimentele mondene.

costum-etro  costum-etro

costum-etro  costum-etro

Tinutele multicolore se afla printre optiunile descriptive semnate Etro. Putem alege in aceasta vara o rochie maxi vaporoasa cu maneci lungi sau de tip capa, dar si o fusta ampla cu dungi multicolore si un top pe corp, o varianta care ca avantaja mai ales femeile cu soldurile mai putin pronuntate decat umerii.

Pentru o nota si mai chic, aceste tinute pot fi accesorizate cu cercei masivi multicolori, centuri tip esarfa in talie si sandale cu talpa plata.

rochie-maxi-etro  multicolor-etro

rochie-maxi-etro  rochie-maxi-etro

rochie-maxi-imprimeu-sense  rochie-maxi-imprimeu-sense

rochie-imprimeu-sense  rochie-imprimeu-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.