Dungi si flori in noua colectie Sense primavara-vara 2017

Anul 2017 reprezinta pentru Sense aniversarea celor 10 ani de moda in Romania. Marca a fost creata in 2007 si, sub semnatura designerului Andreea Tincu, colectiile Sense au cucerit piata autohtona prin design, calitate si pret avantajos.

Andreea Tincu desenand colectiile Sense

      De la linia de zi pana la cea destinata ocaziilor speciale, colectia Sense este ampla, cu propuneri in tendintele modei internationale,  pentru siluete diverse si intr-o gama variata de marimi. Andreea Tincu a creat atat modele din tesaturi de cea mai buna calitate, cat si tricotaje, realizate la fabrica Smirodava, una dintre singurele fabrici de gen, cu activitate neintrerupta din anul 1977.

Gama de tricotaje Sense

     Structurata in mai multe teme, colectia Sense Primavara-Vara 2017 te invita la o calatorie intr-un univers al culorilor si al creativitatii. Dungile sunt apreciate in orice sezon, dar cu atat mai mult vara, cand gandul vacantei te incarca cu energie pozitiva si relaxare. Bluza Bella cu manecile si spatele uni este foarte chic si o poti purta la absolut orice culoare sau la tonuri neutre. Materialul din care este realizata este jersey fin, ideal pentru confortul tau fizic. Jersey-ul este un material introdus in moda mass market de catre Coco Chanel, preferat vara datorita particularitatilor sale speciale:  este usor, racoros,  nu se sifoneaza si nu este pretentios.

Daca preferi varianta dungilor din tricotajele de vara, propunerile Sense sunt variate, de la dungile marinar alb-navy pana la dungile divers colorate. Te vor incanta bluzele Monaco si St. Tropez, inspirate din moda Rivierei Franceze, sau Rainbow, cu dungi divers colorate. Sunt confectionate din fire subtiri, cu bumbac, cu un croi minimalist, dar cu accente ingenioase.

La aceste modele poti purta fuste colorate sau pantalonii din bumbac stretch, disponibili in diverse croiuri in colectia Sense.

Dungile nu sunt doar orizontale sau verticale. Ele pot fi stilizate in imprimeuri speciale, asa cum le poti vedea in rochia din matase naturala Marni, cu un croi kimono, elegant si lejer.

Dungile pot fi combinate cu flori, o tendinta importanta in moda ultimilor ani. Daca iti plac tonurile deschise, rochia Holiday Dream va fi preferata ta. O poti accesoriza cu sandale aurii sau in oricare dintre nuantele printului.

Propunerea designerului pentru adeptele culorilor mai inchise este modelul Amour, o rochie cu un imprimeu fresh, o combinatie frumoasa de dungi cu flori, dintre care margaretele vor fi, cu siguranta, favoritele tale.

Daca iti plac doar florile, rochia SenseLimitedEdition Missy, din matase naturala, este o alegere excelenta. Este foarte fina, o adevarata acuarela pe matase, cu accente negre, de un grafism pretios.

In acelasi registru cromatic este si modelul Ella, din bumbac stretch, un model feminin, cu clini evazati usor.

Rochia Dorothy este eleganta si tinereasca, totodata. Bordura de margarete completeaza original fondul navy cu buline alb. Decolteul in V este pun in evidenta de detaliul contrastant rosu, iar clapele au nasturi mici, tipul clasic Chanel.

In magazinul online www.fashionsense.ro  poti vizualiza intreaga colectie Sense, rasfoind catalogul virtual de sezon. Mai mult, poti sa afli noile promotii si campanii Sense.

Este important sa stii ca marca Sense este sponsorul principal al unor evenimente culturale importante, precum „Pianul Calator” si „Duelul Viorilor”, iar alegerea ta va sustine aceste proiecte de promovare a culturii si valorilor romanesti.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.