Dior si Chanel au hotarat culoarea sezonului urmator!

Trendurile de baza ale fiecarui sezon vizeaza, in mod necesar, o anumita paleta cromatica. Si, daca de cele mai multe ori, aceasta poate varia in functie de viziunea fiecarui designer in parte, atunci cand Chanel si Dior isi aliaza viziunile stilistice asupra unei anumite culori, atunci stim ca aceasta trebuie sa fie hitul cromatic al sezonului.

Astfel, sezonul urmator va fi definit de nuantele inchise de albastru. In stilul caracteristic, Chanel sugereaza modele de rochii elegante, pastrand stilul anilor 30. Detaliile ne atrag atentia asupra gulerului inalt, a franjurilor si a accentelor de lurex.

De asemenea, bentitele in nuante de gri si dresul in aceeai culoare accentueaza nuantele de albastru ale rochiilor si pluseaza printr-un stil vintage.

chanel-rochie-albastra  chanel-rochie-albastra

O abordare mai casual este evidentiata in prezentarea Dior unde fustele midi sunt purtate cu bluze ample intr-o nuanta diferita ale aceleiasi culori, iar accesorizarea urmareste o tusa french, boema. Si pentru acest sezon, recomandarea Dior se opreste asupra topurilor care nu acopera linia soldurilor. Astfel, daca discutam despre modele lungi, este indicat ca acestea sa fie purtate cu terminatia cel putin partial ascunsa de talia fustei.

dior-albastru  dior-albastru

Eleganta este accentuata de capele in carouri si fustele scurte, o combinatie care va deveni, cu siguranta, hitul sezonului de tranzitie. Capele scurte pot avantaja siluetele petite, in timp ce modelele lungi cu nasturi pe mijloc pot fi un truc stilistic folositor pentru persoanele care urmaresc sa estompeze zona taliei sau a soldurilor.

dior-capa-carouri  

Catifeaua va ramane un punct de bifat pe lista trendurilor, iar modelele difera de la rochii maxi ale caror decolteu in V poate crea iluzia unei siluete mai inalte si mai subtiri, la modele mini, intr-un stil casual. Desi catifeaua poate adauga volum siluetei, aceasta ramane o declaratie de eleganta si rafinament care, cu mici accesorizari, poate fi adoptata in orice garderoba.

Modele uni, in acelasi albastru deja patentat, sunt create si pentru adeptele stilurilor casual chic. Rochiile midi tip capa pot avantaja persoanele care vor sa estompeze linia bratelor, dar si pe cele cu o silueta triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate). Un alt model propus este cel inspirat de moda vintage, fara maneci, cu talia subliniata si un croi usor amplu in partea inferioara.

Accesorizarea pentru sezonul de tranzitie este mentinuta intr-o zona subtila, minima, colierele subtiri de tip chocker sau lungi fiind suficiente pentru a intregi un look descris de croiuri casual si de nuante puternice de albastru.

dior-rochie-albastra  dior-rochie-albastra dior-rochie-albastra  dior-rochie-albastra

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.