Dior recomanda: 2017 in alb-negru

Maria Grazia Chiuri, nume asociat pana in 2016 cu brandul Valentino, a propus o noua fata si o noua abordare pentru colectia Dior primavara-vara 2017: o abordare fresh si indrazneata din care nu lipsesc mesajele exprimate ad litteram, dar nici cele sugerate.

Unul dintre cele mai clare mesaje transmise iubitorilor de moda este cel referitor la cromatica noului sezon. Iar variantele propuse nu ne ofera foarte multe posibilitati de alegere: alb, negru sau alb-negru? Noua colectie se invarte in cea mai mare parte in jurul acestui duo de non culori, inspiratia de baza a noului director de creatie fiind uniforma spadasinilor.

Astfel ca liniile outfiturilor sunt majoritar simple, croiul lejer, relaxat, iar stilul abordat tinde spre casual. Pantalonii capri sau crop, de lungime medie sau pana la glezna, pastreaza talia inalta din ultimele sezoane si o croiala conica, in timp ce bluzele primesc acum accente matlasate si detalii laterale precum catarame sau benzi de prindere. Pentru a stabili directia stilului, este suficient sa alegem intre pantofii cu toc sau cei casual.

dior-spring-summer-2017-pantaloni-capri dior-spring-summer-2017-pantaloni-capri dior-spring-summer-2017-pantaloni-crop dior-spring-summer-2017-alb-negru

Transparentele intervin in show-ul Dior ca un detaliu senzual intr-o colectie inspirata din elementele unui stil casual sport. Fustele sunt maxi, din tulle, iar paleta cromatica nu se dezminte nici de aceasta data. Pentru a le acorda si mai multa personalitate, Dior propune modele cu aplicatii, acestea aducand o pata subtila de culoare.

dior-spring-summer-2017-transparente dior-spring-summer-2017-transparente dior-spring-summer-2017-aplicatii dior-spring-summer-2017-aplicatii

Rochiile urmeaza tipare indraznete, pastrand detaliile transparente si materiale precum tulle-ul sau pielea. Elementul de noutate il reprezinta broderiile de inspiratie mistica, respectiv cele reprezentand semne zodiacale. Talia nu este neglijata, bustul este evidentiat prin decolteul sweetheart, iar colierele chocker completeaza look-ul edgy.

dior-spring-summer-2017-black-dress dior-spring-summer-2017-aplicatii dior-spring-summer-2017-negru3 dior-spring-summer-2017-rochie

Tricourile albe intr-un croi lejer, relaxat, prezinta mesaje explicite precum “We should all be feminists” sau “Dior (r)evolution”. Iar modul de includere a acestora in tinute poate tinde pe atat de usor spre casual cat si spre smart chic. Ce anume face diferenta? Prezenta sacoului clasic.

dior-spring-summer-2017 dior-spring-summer-2017-alb-negru dior-spring-summer-2017 dior-spring-summer-2017-

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.