Din garderoba celor care dicteaza moda

Fotografii si imaginile de street style au decis: nu exista un singur sector de varsta, o singura capitala a modei sau doar o categorie de venit care sa monopolizeze moda sau ideile de stil din ce in ce mai inovative. Acestea se impart echitabil si isi pastreaza originalitatea si reperele care le recomanda.

Kimberly, mama a doi copii de zece, respectiv sase ani, locuieste in New York si ne tine la curent cu noutatile metropolei. Mizand pe un stil feminin, dar si lejer, directia in care ne indruma in sezonul estival este cea a rochiilor mini in nuante de albastru. Cat mai lejere, cu detalii din broderie sau cu volane, acestea stabilesc stilul tinutei prin materialul ales: bumbac casual in combinatie cu sandale joase sau un material fin, satinat impreuna cu o curea ingusta de talie, o geanta plic si pantofi cu toc?

kimberly-blue-dress kimberly-light-blue dress

rochie-albastra-fashionsense rochie albastra-fashionsense

In aceeasi categorie de varsta o intalnim pe autoarea blogului Thestylishhousewife. Orientata spre un stil boho chic si iubitoare a combinatiilor dintre piese high class si articole accesibile oricui, bloggerita din California recomanda pentru aceasta vara rochii in croiuri relaxate si imprimeuri florale. Palariile, platformele si gentile mici in nuante calde de maro sunt o continuare ideala a schitei stilistice.

 

black-floral-dress long-boho-dress

rochie-flori-fashionsense  rochie-fashionsense-floral

Una dintre cele mai indragite combinatii ale momentului ne este recomandata de Natasha, britanica devenita cunoscuta prin abordarea glam si eleganta a modei, presarata cu idei vintage si piese de o feminitate debordanta. Si ce tinuta poate surprinde mai bine aceste valori decat cea creata din jeansi clasici cu talie inalta, o bluza satinata si clasica geanta neagra Chanel? Un outfit care satisface toate preferintele si a carui stil ne cere o accesorizare limitata la o atitudine cel putin la fel de eleganta.

natasha geanta-neagra-piele

bluza-satinata-fashionsense  jeansi-talie-inalta

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.