Cum transformam cu usurinta orice tinuta basic intr-una rafinata

Atunci cand dorim sa aducem un nou suflu garderobei fara a inlocui foarte multe piese, putem sa ne indreptam atentia asupra anumitor detalii usor de inclus, care pot schimba stilul intregii tinute intr-unul feminin si rafinat.

Alb-negru. Una dintre cele mai usoare modalitati de a obtine un stil high class fara niciun efort este crearea unui outfit alb-negru. Putem asorta cu usurinta un top alb cu o pereche de pantaloni negri si sa accesorizam fie cu o curea, fie cu un colier supradimensionat intr-una dintre aceste culori.

Armani si Dolce&Gabbana sustin acest trend pentru finalul de an, propunand atat o abordare eleganta, cat si una casual chic, ambele insa accentuand aceeasi tusa de feminitate deosebita. Iar daca dorim sa optam pentru o singura piesa, atunci ne putem indrepta atentia spre rochii alb-negru, completand cu o geanta mini sau un accesoriu intr-una dintre cele doua nonculori.

alb-negru-temperley  alb-negru-armani

alb-negru-armani  alb-negru-dg

rochie-alb-negru-sense  rochie-alb-negru-sense

Funda. Un detaliu care va acorda mereu o nota de eleganta look-ului afisat, funda este “accesoriul” pe care designerii l-au ales pentru moda toamna-iarna 2018-2019 sa reprezinte cele mai chic tinute. Armani, Ralph&Russo si Oscar de la Renta sunt doar cateva dintre numele celebre care demonstreaza cum un simplu artificiu stilistic poate transforma orice tinuta intr-una high class.

Putem alege o rochie eleganta cu funda supradimensionata, dar si o bluza dintr-un material fin care, alaturi de o pereche de pantaloni basic, va compune un outfit foarte chic. De asemenea, femeile cu o silueta triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste) vor fi avantajate de rochiile sau topurile cu funda supradimensionata sub decolteu, in timp ce siluetele triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate) vor gasi un aliat stilistic in topurile cu funde in zona umerilor sau a manecilor.

rochie-funda  rochie-funda

bluza-funda  bluza-funda-oscar

bluza-oranj-funda-sense  bluza-esarfa-funda-sense

Accent pe maneci. Daca dorim sa ramanem si in acest sezon fidele rochiei negre, putem opta pentru anumite modele care imbina perfect notele clasice cu cele moderne, iar Versace, Armani si Costume National ne incurajeaza sa alegem rochia cu maneci transparente sau cu o singura maneca.

Pentru a echilibra cat mai armonios outfitul, este bine sa alegem un model cu decolteu cat mai subtil sau chiar cu guler inalt si o accesorizare clasica negru-auriu sau, daca dorim sa obtinem o nota glam, in nuante de roz.

rochie-o-maneca-versace  rochie-maneci-transparente

rochie-maneci-transparente  rochie-maneci-transparente-sense

Pastel-nude. Cromatica este unul dintre cele mai importante repere atunci cand dorim ca tinuta creata sa exprime rafinament si eleganta. Astfel, chiar daca alegem o rochie feminina sau o pereche de pantaloni clasici, nuantele de roz pastel, blush, bej sau nude sunt cele care ne pot ajuta sa obtinem look-ul dorit.

Insotite de cele mai multe ori de un make-up cat mai natural, piesele in aceste culori sunt regasite pentru sezonul acutal in prezentarile celor mai renumiti designeri, Paul Joe, Raph&Russo si Rochas fiind doar cateva dintre aceste nume.

Pentru a spori efectul unor astfel de piese, putem opta pentru topuri cu guler inalt, bluze sau pulovere din casmir, camasi cu funda sau paltoane in linii clasice. Indiferent de piesa pe care mizam, aceste culori impreuna cu o accesorizare minima in nuante de auriu promit outfituri de un rafinament deosebit, potrivite oricarui context.

roz-pastel-moda-toamna-iarna  roz-pastel-moda-toamna-iarna

roz-pastel-moda-toamna-iarna  roz-bej-moda-toamna-iarna

cardigan-jacheta-roz-pastel-cashmere  pulover-bej-cashmere-sense

cardigan-lung-cashmere-sense  palton-bej-gros-sense

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.