Cum purtam nuantele pale de roz

Considerata de multi o culoare dificil de purtat si de asortat, rozul ne provoaca din nou prin nuantele pale pe care nu putem sa nu le indragim. Designerii ne-au propus deja variante de asortare, dar pentru a simplifica lucrurile este suficient sa tinem cont de cateva reguli extrem de simple.

Atunci cand dorim sa purtam o bluza sau un top roz blush alaturi de o pereche de jeansi, este indicat ca acestia sa fie intr-o nuanta deschisa de albastru. Ambele culori vor aduce o tenta relaxata tinutei, iar cromatica subtila pe care acestea o pastreaza le mentine intr-un echilibru perfect. O combinatie ideala pentru un look urban.

bleu-roz bleu-roz

Suntem de acord ca negrul poate fi asortat cu orice culoare, reusind de fiecare data sa sublinieze nota de varf a acesteia. Dar in cazul combinatiei negru-roz blush regula contrastelor care se atrag este cu atat mai pronuntata. Clasicul negru evidentiaza rozul pastel, iar tinuta primeste doua repere importante: eleganta si feminitate. Pantofii cu toc cui devin in acest caz accesoriul ideal.

negru5 The Blush Pink Trend That Will Change Your Wardrobe - Outfits And Ideasnegru1 negru4

Desi stilistii admit ca o combinatie intre rozul pal si alb poate fi la fel de corecta, o apropiere intre cele doua este evitata, de multe ori, datorita lipsei profunzimii cromatice. Un mod potrivit de a le purta poate fi introducerea negrului ca punct de legatura. Astfel, o tinuta formata din non-culori + roz devine imaginea perfecta a unui styling perfect din punct de vedere cromatic.

alb-negru2 alb-negru

Cea mai indragita si mai recomandata combinatie ramane, insa, cea intre rozul blush si nuantele de gri. Doua culori elegante, acestea se complimenteaza reciproc si sunt potrivite oricarui stil. De la cel office la tinute relaxate si foarte moderne. Un reper pentru un outfit classy si modern? Jacheta gri purtata cu o geanta blush!

gri gri8 gri7 gri4 gri3

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.