Cum purtam corect fusta cu imprimeu

O fusta aleasa corect, cu un croi care avantajeaza silueta, poate fi una dintre piesele care contureaza cel mai bine un outfit feminin. Atunci cand alegem, insa, un model cu imprimeu, trebuie sa luam in considerare un factor in plus pentru crearea unei tinute cat mai armonioase.

Fusta cu imprimeu grafic aduce o tusa explicit moderna look-ului, iar cromatica devine foarte importanta. Daca alegem, spre exemplu. un model bleumarin cu imprimeu albastru deschis si alb, o combinatie pe care a mizat si Kate Middleton, optiunea cea mai sigura de asortare este un top intr-una dintre culorile imprimeului, alb sau albastru. Imprimeul grafic atrage atentia in partea de jos a siluetei si poate crea iluzia de volum. Din acest motiv este indicat ca materialul sa fie unul fluid, subtire sau ca talia sa fie cat mai clar subliniata.

fusta-imprimeu-grafic-kate  fusta-imprimeu-grafic-sense

fusta-imprimeu-grafic  fusta-imprimeu-grafic-sense

Imprimeurile orientale, abstracte si in combinatii de diferite culori sunt ideale pentru zilele de vara, asortandu-se perfect stilului de baza al sezonului estival. Daca regulile de baza ale asortarii cromatice raman aceleasi, stilul imprimeului permite plusarea prin culoare. Astfel, o fusta lunga in nuante de oranj poate schita un look foarte coerent alaturi de o camasa in culoarea complementara (in acest caz, albastru). O fusta perfecta pentru o tinuta urbana, de zi, aceasta poate fi purtata, de cele mai multe ori, si cu un top negru uni sau cu o bluza in culoarea de baza a acestei piese.

fusta-colorata  fusta-colorata

fusta-colorata-sense  fusta-colorata

O varianta la fel de corecta si de lejera pentru zilele de vara este fusta lunga cu print floral. Si pentru ca in ultimele sezoane designerii si stilistii au dat unda verde combinatiei dintre printul floral si cel in dungi, putem alege cu incredere sa mizam pe acest duo. Nu este gresita, insa, nici alegerea unui top uni, simplu, care impreuna cu fusta lunga, vaporoasa, compune o tinuta relaxata cu tente boeme si foarte chic.

fusta-lunga-imprimeu-floral  fusta-lunga-imprimeu-floral

fusta-lunga-imprimeu-floral  fusta-lunga-imprimeu-floral

Dovada ca materialul si croiul conteaza extrem de mult este adusa de fusta cu imprimeu floral, insa de data aceasta intr-un croi creion si dintr-un material rigid, caracteristici care o recomanda stilului office. Actrita Reese Witherspoon alege acest model pentru a-l purta cu o camasa alba, uni, o alegere cat se poate de corecta datorita faptului ca albul este inclus in imprimeul fustei. Acest model ideal pentru orele petrecute la serviciu poate fi purtat la fe de bine cu bluze, camasi si topuri uni si o jacheta sau un cardigan intr-o culoare la fel de calda sau de rece, regulile alegerii gentii bazandu-se pe aceeasi premisa de asortare. Spre exemplu, o fusta intr-o nuanta calda de verde poate fi accesorizata cu genti sau pantofi in nuante de maro, in timp ce o fusta intr-o nuanta rece de albastru inchis poate arata foarte bine purtata cu o geanta si o pereche de pantofi negri.

fusta-office-imprimeu-floral  fusta-office-imprimeu-floral

fusta-office-imprimeu-floral  fusta-office-imprimeu-floral-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.