Cum purtam cele 5 modele de fuste must have?

Fustele sunt una dintre cele mai clare dovezi ale feminitatii, pot fi adaptate cu usurinta stilului personal, iar modelul potrivit poate avantaja orice silueta.

Croiala ampla este usor de purtat, insa modelele in A care acopera genunchii avantajeaza in special persoanele inalte sau de inaltime medie. Simple sau cu imprimeu, fustele midi ample sunt printre cele mai elegante piese vestimentare. Pentru un outfit corect, este recomandat ca acestea sa fie purtate cu bluze pe corp, cambrate. Daca modelul bluzei este unul amplu, aceasta poate fi purtata cu terminatia sub talia fustei, pentru a nu masca zona taliei.

fusta-ampla-midi  fusta-ampla

fusta-midi-ampla-sense  fusta-midi-ampla-sense-dantela

O fusta intr-o culoare puternica atrage instant atentia si subliniaza stiluri pline de personalitate. Desi nuantele aprinse pot fi purtate alaturi de piese la fel de colorate, o regula care nu ne permite sa gresim este cea care ne recomanda sa asortam cu o bluza alba sau neagra. Pentru mai multa culoare, putem alege o bluza cu imprimeu floral, daca printre culorile acesteia se afla si cea a fustei alese.

fusta-midi-roz  fusta-midi-oranj

fusta-office-sense  fusta-office-midi-sense

Desi se considera ca fustele uni sunt cele recomandate tinutelor de serviciu, moda ultimelor sezoane a inclus printre optiuni si fustele cu imprimeu. Un model midi, conic, cu imprimeu, poate fi, deci, inclus intr-un outfit office alaturi de o camasa uni. Pentru o tinuta de oras, sau pentru un look office mai cald, fusta cu imprimeu poate fi purtata la fel de corect cu o bluza colorata, intr-o singura nuanta, si este de preferat ca aceasta sa se regaseasca in imprimeul fustei. Ceea ce trebuie de asemenea retinut este ca, desi imprimeurile de dimensiuni mici, precum cel purtat de Victoria Beckham, pot avantaja orice silueta, imprimeurile ample, mai ales cele geometrice sau florale, precum cel din tinuta actritei Reese Witherspoon, nu sunt recomandate persoanelor cu o silueta voluptoasa.

fusta-midi-imprimeu-beckham  fusta-midi-imprimeu-reese

fusta-midi-imprimeu-sense   fusta-midi-imprimeu-sense

Fusta neagra este in continuare o declaratie a stilurilor clasice, elegante, cu atat mai mult in cazul modelelor de lungime medie si cu o croiala conica. Desi outfiturile cel mai usor de creat sunt cele alaturi de bluze albe sau alb-negru, fusta neagra poate fi purtata cu bluze colorate sau cu imprimeu si avantajeaza persoanele care vor sa mascheze zona soldurilor.

fusta-midi-neagra  fusta-midi-neagra  fusta-midi-neagrafusta-midi-neagra-sense  fusta-midi-neagra-sense2

Fustele statement sunt cele care nu pot trece neobservate. Poate fi vorba despre textura acestora (fuste din catifea sau matase), despre culori, despre imprimeuri, sau despre o combinatie intre acestea. Si pentru ca ne aflam in sezonul de tranzitie si ne apropiem de cel cald, nu putem sa nu alegem fuste colorate cu imprimeuri in trend. Un model midi intr-o combinatie de non-culori si o culoare (spre exemplu alb-negru-albastru) poate fi purtat la birou cu o bluza intr-una dintre aceste culori. Un model mai scurt in mai multe culori este ideal iesirilor casual, dar si evenimentelor glam, mai ales daca materialul fustei este unul fin sau cu o textura eleganta.

fusta-statement-dungi  fusta-statement-dungi

fusta-dungi-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.