Cum purtam camasile si bluzele albe

Camasile si bluzele albe uni sunt acele piese vestimentare care nu pot fi omise din niciun stil vestimentar. Purtate cu denim sau cu fuste office, in tinute relaxate sau classy, isi pot pune amprenta cu usurinta in orice context. Care sunt, deci, acele modele pe care trebuie sa le bifam imediat pe lista si cum le purtam cel mai bine?

Camasa cu guler a depasit frontierele stilului clasic, office, si a inaintat spre stiluri originale si pline de personalitate. Alaturi de o pereche de jeansi poate compune o tinuta casual de oras, iar o esarfa colorata este accesoriul suficient pentu a face diferenta. Si pentru ca nuantele puternice si combinatiile de culori completeaza perfect tinuta alaturi de o piesa alba, fusta colorata cu talie inalta este o varianta la fel de potrivita. Nu putem trece cu vederea nici tinutele glam pe care le compune cu usurinta alaturi de o fusta sau o pereche de pantaloni scurti si nici pe cele office pe care inca le recomanda cu putere. Pantaloni negri conici sau o fusta midi? Sau, de ce nu, ambele?

guler clasic4 guler5

guler clasic3 de6d2a2d85383ba569fccaf434648e6c

bluza alba camasa alba

Crosetul a luat cu asalt tendintele ultimelor sezoane si inca ne mentine treaz interesul. Fie ca vorbim despre detalii crosetate sau camasi realizate din croset, nu putem ignora tusa moderna si totusi atat de boema a acestui artificiu vestimentar. Iar asa cum ne-o demonstreaza fotografiile de street style, nu il putem omite nici din stilul clasic, alaturi de o fusta midi bej si nici din cel casual unde jeansii ne ajuta sa echilibram balanta.

crochet1 crochet2

Detailed Tank Outfit Idea bluza alba2

Una camasile cele mai indragite, atat de designeri cat si de fashioniste, camasa alba cu funda in contrast este una dintre revelatiile ultimelor sezoane. Usor de asortat cu una dintre cele doua non-culori, precum cu o pereche de pantaloni negri sau cu un cardigan alb fildes, pentru o tinuta feminina, eleganta, este la fel de usor de inclus in outfituri smart chich cu jeansi si jachete biker. Toate stilurile sustin cu aplomb camasa alba cu funda.

funda2 funda3 funda4 bluza alba3

Jaboul si aplicatiile pot inlocui cu succes accesoriile purtate alaturi de camasa alba. Tusa vintage, victoriana, pe care acest detaliu o aduce tinutei este de neinlocuit, iar garantia notelor apreciative este de necontestat. Nota boema a jaboului transforma bluza si camasa alba in piese ideal de purtat alaturi de culori calde, in tinute all white sau fuste midi care ii accentueaza rafinamentul.

jabou2 jabou3

jabou1bluza alba cu jabou

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.