Cum purtam camasile primaverii?

Indiferent de sezon, camasile raman piese de baza in garderoba oricarei femei, ajutand la crearea diferitor tipuri de outfit. In functie de imprimeu, de croiala si de material, acestea pot descrie cu succes o tinuta office, una eleganta sau un look relaxat de oras.

Pentru acest sezon, camasile in carouri sunt articolul la care apelam atunci cand dorim sa obtinem un outfit modern care, datorita imprimeului, nu necesita o accesorizare abundenta. Intrucat imprimeul in carouri contine, de cele mai multe ori, minimum doua culori, este indicat ca cea de-a doua piesa (fusta, jeans, pantalon) sa fie intr-o singura culoare. Si pentru ca acest model de camasa este unul dintre cele mai versatile, il putem purta atat cu o pereche de jeansi pentru un look casual, mai ales atunci cand camasa este realizata dintr-un material mai rigid (in, bumac), cat si cu o fusta eleganta, in special atunci cand materialul camasii este unul fin.

camasa-carouri camasa-carouri

camasa-carouri camasa-carouri

camasa-carouri-sense camasa-carouri-sense

Camasile ample sunt, in continuare, o piesa care nu trebuie sa lipseasca din garderoba. Daca alegem o camasa dintr-un material fluid, o pereche de pantaloni cu talie inalta pot completa cu succes outfitul, iar o croiala ampla a acestora aduce o nota de eleganta, asa cum demonstreaza actrita Jessica Biel. Un model amplu dintr-un material mai rigid pastreaza o nota casual, insa printr-o alaturare alb-negru si o accesorizare cu o pereche de stiletto tinuta poate deveni reprezentativa pentru un stil clasic.

camasa-oversize camasa-oversize

camasa-ampla-sense camasa-ampla-sense

Tendintele pentru sezonul primavara-vara 2017 ne amintesc faptul ca o camasa alba clasica poate primi elemente glam, moderne, fara a-si pierde nota eleganta. Carolina Herrera exemplifica suprematia camasii albe prin tinute alb-negru in care talia este evidentiata, iar gulerul modern este doar unul dintre detaliile care personalizarea outfitul. Aceeasi abordare este prezenta si in colectia Michael Kors, in timp ce Ralph Lauren sugereaza alaturarea unui blazer bej si a accesoriilor aurii pentru o eleganta glam. 

camasa-alba-herrera catwalk carolina3 camasa-ralph-lauren  catwalk-michael-kors

camasa alba sense camasa-alba-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.