Cum asortam corect puloverele si bluzele din tricot preferate

Alegerea topurilor preferate in sezonul rece este una dintre activitatile care nu pot decat sa ne binedispuna. Alegem in functie de culoarea preferata, de croiul care ne avantajeaza, de tendinte sau, de ce nu, in functie de textura. Dar stim cum sa le asortam astfel incat look-ul obtinut sa ne fie ca o carte de vizita cu care sa ne mandrim odata cu fiecare iesire?

Daca preferam un pulover uni, fie acesta amplu sau pe corp, putem sa alegem un pantalon, dar si o fusta, in aceeasi nuanta. Ceea ce trebuie sa facem, insa, in acest caz este sa accesorizam cu o curea intr-o alta culoare pentru a nu ascunde silueta sub un outfit uni.

Designerii propun combinatii de culori puternice precum o curea rosie care va accesoriza o tinuta in albastru inchis, dar si combinatii subtile precum bleu si argintiu, violet si maro, sau aceeasi culoare in texturi diferite.

tricot-albastru  pulover-fusta-tricot

pulover-fusta-tricot  pulover-fusta-tricot

fusta-rosie-sense  pulover-rosu-sense

fusta-midi-mustar-sense  pulover-galben-mustar-sense

 

Puloverele cu imprimeu multicolor ne binedispun instant, vor ramane in tendinte si sunt foarte usor de asortat cu o piesa uni.

Piesele cu model geometric in partea de sus se afla printre preferatele sezonului si le putem purta cu o fusta sau un pantalon intr-una dintre culorile modelului. Acestea vor avantaja mai ales femeile cu o silueta triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate) si se afla pe listele de recomandari ale unor nume celebre ca Vanessa Bruno sau Prabal Gurung.

pulover-multicolor  pulover-model

pulover-model-sense  pulover-alb-model-sense

Un pulover amplu, fie acesta din tricot gros, oversized, sau din tricot subtire, poate crea un look feminin si cat mai corect alaturi de fuste midi din materiale fine, contrastul accentuand atat notele moderne date de un astfel de pulover, cat si eleganta adusa de fusta vaporoasa.

Pentru o tinuta formala sau office, putem alege un pulover scurt cu un croi amplu si un pantalon tigareta sau o fusta midi pe corp. Se va obtine astfel un outfit perfect pentru femeile care doresc sa mascheze zona taliei, dar si pentru cele care vor sa urmeze tendintele modei toamna-iarna 2018-2019.

pulover-oversized  pulover-oversized

pulover-rosu-sense  pulover-bej-sense

Culorile tari nu trec niciodata neobservate, iar un top din tricot cu atat mai putin. Pentru a accentua si mai mult, insa, culoarea puternica a acestuia, putem purta un pulover intr-o astfel de nuanta alaturi de fuste, pantaloni sau sacouri negre ori bleumarin.

Lanvin se afla printre numele care incurajeaza aceste combinatii perfecte atat pentru un look de oras, cat si pentru o tinuta business unde culorile puternice descriu de fiecare date personalitati pe masura, increzatoare si mereu feminine.

pulover-oranj  pulover-galben

pulover-oranj-sense  pulover-galben-sense

Puloverele cu dungi sunt de fiecare data o idee buna daca dorim o tinuta casual care sa aduca energie si culoare intregii zile. Si daca o astfel de piesa este usor de purtat cu o fusta sau un pantalon uni, moda 2018-2019 ne recomanda sa alegem o asortare in tendinte cu o a doua piesa intr-un alt imprimeu.

Astfe, fie ca alegem un pulover amplu pe care il putem asorta cu o fusta pe corp, sau o bluza din tricot subtire pe care sa o purtam cu pantaloni drepti, putem sa ne bazam pe recomandarile designerilor care ne incurajeaza sa transformam crearea unui outfit modern intr-o activitate cat mai distractiva si mai plina de personalitate.

pulover-dungi  pulover-dungi

bluza-tricot-dungi-sense  pulover-dungi-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.