Cum ascundem micile imperfectiuni

Ca o consecinta a dezvoltarii mass media sau doar a  standardelor personale, punctele de referinta ale esteticului s-au modificat atat de mult de-a lungul anilor incat moda nu a avut incotro si a trebuit sa se adapateze. Si, oricat de constiente am fi de faptul ca fiecare femeie este minunata in felul sau, trebuie sa recunoastem ca ni s-a intamplat macar o data sa nu fim chiar complet multumite de noi insene. Cum facem, deci, sa mascam micile imperfectiuni pentru un plus de incredere in noi si in avantajele unui outfit bine ales?

1. Silueta androgina

Atunci cand le vedem pe Penelope Cruz sau pe Scarlett Johansson pe covorul rosu parca uitam cateva secunde ca suntem femei si le privim cu aceleasi pupile dilatate ca ale barbatilor. Acum, cu cateva mici trucuri, putem adauga si noi volum si un plus de senzualitate siluetelor androgine, subtiri si delicate, asa cum Kate Hudson, Keira Knightley si alte nume celebre o fac, mai mult sau mai putin subtil. Cum? Abuzand de volane, aplicatii, imprimeuri cat mai mari, suprapuneri, sacouri cu umeri intariti sau materiale groase.

K. Bosworth Keira

AndroginAndrogin

2. Silueta voluptoasa

Ce e drept, nimeni nu ar putea intelege ceea ce ne dorim de fapt si, de multe ori, parca nici noi nu reusim aceasta performanta. Nici prea subtire, nici prea voluptos, de preferat cat mai aproape de perfectiune, dar nu chiar atat de perfect incat sa isi piarda farmecul si personalitatea. Cu un singur lucru suntem toate de acord: vrem sa aratam cat mai bine. Cum procedam, deci, atunci cand vrem sa punem in valoare o silueta voluptoasa, mascand zonele problema? Stim deja ca negrul si culorile uni ajuta, dar putem folosi la fel de bine drapajele, materialele vaporoase si centurile de talie! O curea purtata in talie va marca liniile siluetei, iar un croi midi pentru rochii si fuste este intotdeauna de preferat!

emphasized waist 2voluptos

talietalie

3. Soldurile late

Considerate un atribut al feminitatii, soldurile late nu sunt, insa, acceptate si apreciate de toate femeile. Cu atat mai mult atunci cand balanta umeri-solduri inclina mai mult spre cea de-a doua parte. In acest caz, solutia cea mai simpla este tinuta care accentueaza prin culoare sau prin accesorii doar prima parte a siluetei. Modelele de rochie peplum sau fustele in A sunt o varianta foarte potrivita.

solduri solduri

solduri solduri

4. Un bust mai voluptos?

Parerile cu privire la bustul ideal difera si nu putem fi decat recunoscatoare. Pentru acelea dintre noi care prefera, insa, un decolteu mai atragator, designerii au creat rochiile cu aplicatii sau imprimeuri in partea de sus, linii adanci, materiale suprapuse si trucul accesoriilor glam care concentreaza privirile intr-o directie diferita.

bust bust

5. Delicatele minione

Stim cum stau lucrurile cu esentele tari, dar daca avem sansa de a scoate si mai mult in evidenta sticlutele mici, de ce sa nu o facem? Da, tocurile sunt primul lucru care ne vine in minte, dar sa nu uitam ca decolteu in V lungeste optic, la fel ca fustele si pantalonii cu talie inalta, rochiile mini si croiurile pe corp. De preferat nu toate in acelasi timp!

shortshort

decolteu V talie inalta

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.