Cum alegem dintre cele mai chic cizme ale acestui sezon?

Indiferent de look-urile abordate, in acest sezon accesoriile ne ajuta sa ne exprimam cat mai chic stilul personal. Iar pentru ca incaltamintea reprezinta acea parte a garderobei care finiseaza outfiturile create, necesitand astfel o atentie deosebita, designerii ne-au pus la dispozitie pentru sezonul toamna-iarna modele de cizme care avantajeaza orice preferenta stilistica si pe care le putem purta in orice context.

Animal print. Cizmele “animal print” se incadreaza in acest final de an in doua categorii esentiale. Blumarine propune modele cu imprimeu leopard in tonuri usor sidefate pe care le putem asorta la piese elegante in tonuri deschise precum rochii pastel, dar si la cojoace sau blanuri in astfel de nuante.

Daca preferam o abordare mai glam, in acord cu tendintele toamna-iarna 2018-2019, Michael Kors si Balenciaga sugereaza modele leopard in nuante puternice de bej-maro sau imprimeuri zebra intr-un contrast alb-negru. Iar pentru a sublinia o tinuta statement, ideala pentru o iesire de zi sau pentru evenimentele mondene, putem asorta aceste modele fustelor sau rochiilor midi cu un imprimeu la fel de in voga precum cel floral sau in carouri.

cizme-animal-print-2018  cizme-animal-print-2018

cizme-animal-print-2018  cizme-animal-print-2018

Culori puternice. In acest sezon rece, designerii ne incurajeaza sa optam pentru cizme peste genunchi in nuante statement de rosu sau oranj. Atat Fendi cat si Elisabetta Franchi sau Hermes prezinta tinute in care accesoriul sezonului rece este asortat uneia dintre piesele alese, imprimeului predominant sau chiar bijuteriilor.

Un stil elegant poate fi compus cu ajutorul unei rochii satinate cu imprimeu si o pereche de cizme in culoarea acestuia, in timp ce un look mai casual de zi sau de seara este obtinut prin asortarea cizmelor lungi cu dresul intr-o nuanta apropiata sau cu centura de talie pe care o vom purta la rochia tricotata.

cizme-lungi-colorate-fendi  cizme-lungi-colorate-hermes

cizme-lungi-colorate  cizme-lungi-colorate

Metalic elegant. Daca in sezoanele anterioare piesele si accesoriile aurii sau argintii descriau stiluri glam, anul acesta designerii folosesc nuantele metalice pentru a completa tinute classy, elegante.

Altuzarra, Genny sau Chanel sunt cateva dintre brandurile care propun asortarea cizmelor argintii sau aurii pe picior unei rochii din catifea, respectiv unui palton lung si cambrat. Daca dorim sa accentuam notele moderne ale unei tinute de oras putem miza pe combinatia argintiu-violet, in timp ce optiunile care descriu o tinuta cu tuse clasice vizeaza asortarea cizmelor argintii pieselor albe sau gri deschis si a celor aurii pieselor cu accente pamantii.

cizme-argintii-2018  cizme-argintii-2018

cizme-argintii  cizme-aurii-chanel

Carouri. Unul dintre cele mai importante trenduri care definesc moda toamna-iarna 2018-2019 s-a impus si asupra cizmelor de pe catwalk-urile internationale. Astfel, Fendi si Balenciaga exemplifica cele mai chic tinute pe care le putem schita cu ajutorul cizmelor lungi in carouri.

Pentru un look de zi, putem include acest model intr-un outfit cu o fusta mini in acelasi imprimeu si un pulover lejer de inspiratie sport, un look mai elegant ne permite sa le asortam unui palton classy cu guler supradimensionat, in timp ce tinutele statement ne incurajeaza sa compunem o tinuta cu ajutorul unei fuste midi cu un croi drept si a unei camasi cu maneci foarte lungi.

cizme-carouri-2018  cizme-carouri-2018

cizme-carouri-2018  cizme-carouri-2018

Cizmele cu siret. Un accesoriu asociat de cele mai multe ori cu un stil casual de inspiratie grunge, cizmele lungi cu siret sunt totodata un truc folosit de stilisti pentru a crea iluzia unor picioare lungi si subtiri.

In acest sezon, Armani completeaza cu ajutorul acestora tinute pe cat de lejere pe atat de feminine. Fustele midi cu un croi relaxat si paltoanele drepte puncteaza un look casual, in timp ce combinatia dintre nuantele puternice de verde, fuchsia si albastru subliniaza notele feminine si modene ale outfilui compus.

O abordare clasica si in acelasi timp in perfect acord cu tendintele este propusa de Temperley London care ne incurajeaza sa purtam cizmele lungi cu siret alaturi de blazere accesorizate cu centuri de talie si pantaloni crop evazati, unul dintre trendurile de baza ale finalului de an.

cizme-siret-armani-2018  cizme-siret-armani-2018

cizme-siret-2018  cizme-siret-2018

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.