Cum alegem cele mai avantajoase geci si paltoane

La temperaturi cu minus, primul lucru la care ne gandim este sa alegem cele mai calduroase si mai confortabile geci si paltoane. Acele modele care ne ajuta sa uitam ca ne aflam la finalul sezonului de tranzitie si sa ne amintim de ce iubim sezonul rece. Totusi, moda ne incurajeaza sa mergem mai departe si sa imbinam utilul cu placutul prin alegerea modelelor care ne ofera confort maxim, dar si un look exceptional.

Paltonul bej, intr-o croiala clasica, usor cambrata, sau cu un cordon in talie, de lungime medie, sau maxi, este indispensabil, fiind una dintre putinele piese care incurajeaza atat un look clasic, office cat si tinute casual. Bejul ofera eleganta, indiferent de cum alegem sa il asortam si poate fi solutia salvatoare atunci cand tintim spre un look high class. Alaturi de piese alb-negru suntem cu atat mai aproape de scopul urmarit.

beige-coat beige-coatpalt-mediu

Persoanele cu o silueta triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate) pot aduce un echilibru optic cu ajutorul unei jachete scurte din blana. Aceasta piesa ofera de fiecare data o tenta moderna tinutei create, iar anul acesta se afla in topul recomandarilor. Purtata cu jeansi sau cu pantaloni conici, incadreaza outfitul in categoria celor glam, fara a fi necesar sa continuam asortarea cu piese foarte pretentioase. Echilibrul perfect intre casual-elegant.

blana-scurta blana-scurta2

Gecile matlasate reprezinta una dintre cele mai la indemana alegerei pentru zilele reci, iar croiul si culoarea dau tonul stilului. Astfel ca un model oversized, intr-o culoare calda, aduce un accent modern unei tinute all black si o tusa calda outfitului: cromatic, dar si ad litteram. O jacheta scurta, insa, pastreaza o directie casual cu note glam daca este insotita de anumite detalii precum un guler sau mansete din blana. Chanel propune un model scurt, relaxat si foarte usor de purtat cu jeansi skinny.

matl-lung matl-scurt matl-scurt2 matl-scurt3matl-lung2

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.