Costumele office, casual sau elegante pe care le vom purta in 2019

In 2019, moda imbina perfect stilul clasic, elegant, cu cel casual chic, iar costumele propuse de cei mai populari designeri ai momentului ne demonstreaza cum putem jongla cat mai liber cu aceste directii stilistice. Potrivite atat pentru un look business, de birou, cat si pentru a fi prezentate cu mandrie la evenimente mondene, costumele care vor monopoliza tendintele anului 2019 ne ofera croiuri, imprimeuri si o cromatica din care putem alege astfel incat sa ne prezentam cat mai bine stilul personal.

Alb-negru. Combinatia alb-negru subliniaza de fiecare data notele clasice si rafinate ale unei tinute, iar nume precum Dolce&Gabbana sau Hermes ne propun diverse moduri de a aborda acest trend atemporal.

Putem opta, astfel, pentru costume negre uni sau cu dungi si o camasa alba, un look ce va descrie in functie de modul de accesorizare un outfit de birou, sau o tinuta eleganta de oras. Pentru un stil office in tendinte este suficient sa alegem un pantalon evazat sau un sacou lung, in timp ce un outfit elegant si modern va fi accentuat prin accesorizarea cu brose intr-o culoare contrastanta, un papion negru sau o esarfa colorata in jurul gatului.

costum-negru-dungi-dg  costum-negru

costum-negru  costum-negru

Carouri. Un imprimeu recomandat mai ales femeilor cu o silueta subtire, carourile pot fi o alegere chic, potrivita oricarei siluete, daca mizam pe sacouri cambrate si pantaloni cu un croi conic.

Paleta de culori ne ofera posibilitatea de a alege intre nuante clasice de gri, ideale pentru un outfit business, si culori ca rosu sau galben pentru o tinuta casual de oras. Fiind vorba de aceasta data de un imprimeu care va atrage atentia, este suficient sa accesorizam cu o esarfa colorata daca optam pentru un costum intr-una sau doua nuante inchise, sau cu o geanta statement uni daca alegem un costum in carouri colorate.

costum-carouri-gucci  costum-carouri-prabal

costum-carouri  costum-carouri-street

Bej vs colorat. Un look office va fi foarte usor de compus in acest an cu ajutorul costumului bej, prezent pe majoritatea podiumurilor internationale. Burberry este unul dintre numele care ne incurajeaza sa alegem o tinuta business compusa in totalitate din piese bej, insa putem la fel de usor opta pentru un costum bej si o bluza alba, corai sau rosie.

Atunci cand dorim sa afisam un look elegant sau casual de oras, este suficient sa alegem un blazer si un pantalon in nuante de galben sau rosu, cele mai populare culori in tendintele anului 2019. O tinuta glam poate fi obtinuta doar prin duoul pantalon-blazer cu decolteu adanc, in timp ce un outfit potrivit oricarei iesiri va fi creat printr-un costum rosu si un tricou alb uni.

costum-bej-office  costum-bej-office-casual

  costum-rosu

Cordon in talie. Ideale pentru orice tip de silueta, blazerele cu cordon in talie vor descrie alaturi de pantaloni conici sau evazati tinute de birou care vor schimba notiunea clasica de “business attire“.

Coraiul, culoarea anului 2019, devine un must have in garderoba destinata outfiturilor office, Gabriela Hearst propune costume roz accesorizate cu genti burgundy, iar Eudon Choi aduce in prim-plan un stil ce transforma conturul clasic intr-o tinuta cu personalite prin alegerea unui blazer cu un cordon asimetric si prin accesorizarea costumului gri cu genti sau pantofi intr-o nuanta puternica de albastru.

costum-bej-cordon  costum-roz-cordon

costum-cordon  costum-cordon

Dungi. Un look ce a ramas pe lista celor mai populare tendinte in ultimii ani, costumul cu dungi este si in 2019 o idee foarte buna de styling pentru un look clasic, dar si pentru un stil business.

Ceea ce traduce o astfel de aparitie intr-una chic si moderna poate fi croiul evazat sau manecile foarte lungi ale sacoului, dar si pantalonii palazzo sau culottes. Datorita dungilor verticale, cele doua piese vor ajuta la crearea imaginii unei siluete mai inalte, un efect ce poate fi sporit prin alegerea unui blazer scurt, cambrat si a unui pantalon conic cu talie inalta.

costum-dungi 

costum-dungi  costum-dungi

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.