Colectia Smirodava FW 2018/2019-traditie, calitate premium si o noua viziune

Moda si colectiile din ce in ce mai autentice si mai personalizate vizeaza in permanenta noul si inovatia. Adaugand acestor repere o nota calitativa prin excelenta si o amprenta a traditiei, rezultatul va descrie un echilibru ideal intre armonia estetica si outfituri care nu accepta niciun compromis calitativ.

Importanta acestei imbinari de factori o descrie cu naturalete si stil noua colectie de tricotaje Smirodava. Reprezentand cu succes o marca romaneaca recomandata de o traditie de peste 40 de ani, noua linie abordeaza linii feminine clasice cu un twist modern si accentueaza nota superioara a unei tinute care aduce traditia, noul si calitatea in acelasi plan principal.

pulover-tricot-sense  

rochie-tricot-sense  

Colectia care va fi prezentata la New York, in cadrul Coterie, se adreseaza femeilor pentru care armonia estetica nu este doar o optiune, ci un mod de viata, fashionistelor care imbratiseaza noutatea si reinventarea constanta a stilului si acelora dintre noi care stiu ca o tinuta ca la carte este, inainte de toate, o tinuta de calitate.

poncho-tricot-sense  pulover-tricot-sense

Pentru outfituri chic si moderne, nu este suficient ca tricotajele sa schiteze un look fara cusur, ci trebuie sa bifeze anumite atribute care sa le recomande calitativ. Pastrarea formei in timp, calitatea anti peeling si confortul termic necesar sezonului rece sau celor de tranzitie sunt cateva dintre reperele care pot recomanda piesele dintr-un tricot superior.

Fie ca optam pentru o rochie mini ideala unei iesiri in oras, fie ca alegem piese business, Andreea Tincu, designerul care exprima viziunea estetica a brandul inca din 2007, accentueaza importanta confortului pentru femeia moderna cu un stil de viata dinamic.

bluza-rochie-tricot-sense  tricot-gri-negru-sense

bluza-tricot-turqoise-sense  cardigan-jacheta-tricot-sense

Pentru ca piesele oversize raman in topul preferintelor si promit tinute in trend indiferent de contextul in care le afisam, noua colestie Smirodava jongleaza cu linii ample, punctand totodata feminitatea pastelurilor si a insertiilor fine de voal. Impreuna, acestea creeaza tinute in care cromatica, detaliile care exprima personalitatea fiecarei piese in parte si croiul in sine se completeaza reciproc intr-o linie care poate fi pliata pe orice silueta si orice stil.

bluza-oversize-tricot-sense  tricot-turquoise-sense

pulover-tricot-oversized-sense  bluza-neagra-tricot-sense

Din ce in ce mai permisiv stilistic, tricotul incurajeaza atat abordari clasice, cat si o asortare chic ideala unei iesiri casual sau elegante. Fustele maxi din tricot purtate cu botine cu toc gros si bluze uni accentueaza nota moderna si plina de personalitate a tinutei. Pentru un echilibru stilistic, fustele pe corp pot fi purtate cu topuri ample, in timp ce bluzele si puloverele cambrate compun un duo estetic ideal alaturi de fuste cu un croi amplu.

fusta-tricot-dungi-sense  fusta-lunga-tricot-sense

O linie disponibila exclusiv in magazinele Sense si online pe http://fashionsense.ro, Smirodava evidentiaza importanta echilibrului intre traditie si nou, dar si intre calitatea premium si stilul autentic feminin in formarea unei imagini cat mai personalizate.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.