Colectia de tricotaje Sense FW 18-19

Tricotajele reprezinta un capitol important in garderoba oricarei femei. Sunt tipul de piese vestimentare excelente la purtat, lejere si practice, pe care le poti purta atat casual cat si in combinatii elegante, cu accesorizare statement.

michael-kors-2D761EDC426F4

Moda ultimilor ani a adus tricotajele din nou in prim plan, foarte multe branduri combinand, in acelasi look,  matasea cu lana, casmirul cu catifeaua, asocierile fiind creative si deschise preferintelor tuturor.

knitwear_autumn_winter_2015_greens_knitaffair

Sense iti propune, in aceasta toamna, foarte multe noutati. Pentru mine, atat din punctul de vedere al designerului cat si al clientei Sense, casmirul este nota premium pe care am adus-o in linia knitwear.

sense fw 2018

Casmirul provine din stratul care creste sub primul strat superficial variabila de par al caprei de munte Hyrcus. Acest par este numit si duvet, are o lungime care variază între doi si sase centimetri şi are o extraordinara capacitate de a izola termic atat de cald cat si de frig.

hyrcur

Stratul de dedesubt al firelor este desprins din radacina cu ajutorul unui pieptene special din fier, cu carlig, iar procedeul poate fi aplicat doar de doua ori la circa o luna distanta.

casmir

O capra produce aproximativ doua sute de grame de lana pe an, iar culorile naturale obtinute sunt alb, negru, gri sau maro, ulterior firele fiind vopsite in culorile dorite.

Sense-4079

Puloverul de casmir, cu decolteu in V sau pe gat, poate fi purtat cu fuste clos, tipul british style. Datorita compozitiei cu casmir, il vei simti excelent pe piele si nu vei transpira, avantajul firelor naturale fiind si acest aspect. Mai mult, look-ul este impecabil, combinatia pulover pe corp cu fusta clos sau pencil fiind preferata multor branduri premium.

fwsense

Ceea ce ar trebui sa stii cand iti cumperi un pulover cu casmir in compozitie este ca trebuie sa ai grija de intretinerea lui, e preferabil sa il speli manual, cu apa rece si balsam special de lana. Nu il trata drept o camasa banala de bumbac, sa il speli serios cu apa calda spre fierbinte, deoarece vei ramane cu o bluzita pentru papusi, la care te vei uita inlacrimata.

wash cashmire

Pe langa casmir, iti propun in noul sezon rochia tricotata, o varianta excelenta atat pentru serviciu cat si pentru timpul tau liber.

Sense-0938

Rochiile tricotate nu necesita captuseala, se poarta cu dress mat, de cele mai multe ori negru si cizme de orice tip. Modelele sunt jaquard, in dungi sau o singura culoare, in topul tendintelor fiind bineinteles negrul, datorita proprietatii lui optice de subtiere dar si importantei lui in moda feminina. Little Black Dress nu este doar un mit, e o realitate,  reprezintand piesa vestimentara cea mai purtata in topul preferintelor femeilor.

 

Sense-0852

Puloverele Sense sunt realizate in fabrica Smirodava, un nume cu traditie in industria textila romaneasca, cu o activitate neintrerupta din anul 1977. Utilata cu masini Stoll de ultima generatie, Smirodava reprezinta o garantie a calitatii. Iti vor placea finisarile premium, tiparele excelente si firele importate din Italia sau Germania.

Sense-1167

O alta noutate in colectia Sense o reprezinta formele oversized, pe care le regasesti in pulovere, cardigane, saluri si bluze. Poti purta piese vestimentare largi in toata tinuta, daca esti genul sport, care nu isi propune sa atraga atentia asupra siluetei, sau poti combina formele oversized cu piesele cambrate, cum vezi in fotografia urmatoare.

Sense-0822

Cardiganul tricotat poate fi atat uni cat si in dungi, cu posibilitatea de a-l purta peste un top similar ca si design, tipul de set vestimentar elegant si practic.

Sense-3021.jpg

Ceea ce imi place la creatia vestimentara de tricotaje este posibilitatea de combinatii diverse, atat de culori cat si de structuri. Movul, culoarea sezonului toamna iarna 2018-19, poate fi purtat atat in combinatii cu lila, roz pal, ivory dar si cu verde sau mustar.

Sense-4265

Cardiganul lung poate fi varianta relaxata a sacoului cu care esti obisnuita, fiind in acelasi timp casual  si elegant. Propunerea mea este sa porti un cardigan uni impreuna cu o bluza imprimata si o fusta intr-o culoare intensa, din cromatica bluzei. In colectia Sense, vei gasi foarte multe variante de printuri dar si piese uni, astfel incat poti sa iti achizitionezi mai multe piese vestimentare, pe care sa le mixezi pentru a obtine look-uri diferite.

Sense-2659

O varianta interesanta a cardiganului lung este combinatia cardigan- sal asimetrica, ce poate fi purtata si tip fular, peste un palton cambrat. Este excelent in diminetile racoroase de toamna si este disponibil in mai multe variante cromatice. Compozitia este merinos, casmir, viscoza si microfibra, ceea ce asigura un tuseu usor si calduros.

Sense-1565

Jachetele alb-negru sunt perfecte pentru anotimpul rece si le poti purta cu piese all black sau navy. Da, bleumarinul se poate purta cu negru, nu trebuie sa te feresti de aceasta varianta, din cauza unor anumite idei preconcepute.

Sense-4121

Moda presupune curajul de a combina diverse piese vestimentare, unele chiar neasteptate, sa accepti noutatile si sa nu iti fie teama sa experimentezi. Descopera intreaga colectie Sense in reteaua nationala de magazine sau urmareste noutatile pe http://www.fashionsense.ro si fii mandra ca porti un produs romanesc de calitate!

fw sense 2018

Modele: Zozo (First Models), Alina Barladeanu

Foto: Pro Image

Make up: Carmen S. Adriana

Hairstyle: Utopia

No Comments Yet

Comments are closed