Colectia Marrakech – tinute chic pentru zile toride

Vara reprezinta anotimpul ideal pentru vestimentatie in culori neutre si nonculori (beige, greige, alb, navy, maro, orange, vernil), inspirate din natura. Este sezonul timpului liber, al plimbarilor lungi, dar si al zilelor toride, in care este indicat sa alegem  tinute din fibre  naturale, precum inul sau bumbacul.

Sense iti propune o colectie capsula numita sugestiv MARRAKECH,  realizata numai din materiale naturale, importate de la firme cu traditie din Europa.

Materialele naturale au un grad de sifonare mai mare decat cele sintetice, insa confortul pe care il ofera primele este net superior celorlalte.  Acestea lasa pielea sa respire si regleaza temperatura corpului, minimizand astfel neplacerile provocate de temperaturile ridicate.

Rochia din in sau viscoza este o prima alegere inspirata. Vei fi incantata, cu siguranta, de rochia Isla, cu pliseuri inguste pe bust si volan la terminatie. O poti accesoriza cu platforme in culori naturale sau cu sandale joase, inclusiv modele inspirate de Grecia Antica, cu siret pe picior.

Poti opta, de asemenea, pentru rochia Frida, cu talie inalta si volan amplu la terminatie, genul de rochie romantica, foarte feminina.

Designerul Andreea Tincu iti propune si modelul Lilou,  dintr-o combinatie ingenioasa de in si dantela. Intr-o nuanta delicata de ivory, rochia are un croi lejer, ideal pentru orice tip de silueta.

Daca preferi rochiile cu maneci, Trissy va fi cu siguranta alegerea ta. Imbinand comoditatea materialului cu un croi inspirat de camasa masculina, modelul este excelent atat la serviciu, cat si pentru o tinuta casual, cu accesorizare tip folk.

Un alt tip de produs vestimentar ideal pentru purtat vara este camasa din in, cu maneci reglabile. Modelul Elit, in variantele alb si navy, este o alegere buna la serviciu, cu pantaloni chino, dar si in timpul liber, cu pantaloni scurti, din in sau denim. O alta varianta de camasa e modelul Gafaru, cu pliseuri in zona bustului, in nuante de greige si galben mustar.

In acelasi registru vestimentar este si tunica Davalos, pe care  o poti purta in vacantele la mare, peste costumul de baie. Te va apara de razele soarelui, cand te intorci de la plaja, si este o varianta mai chic decat clasica rochie de vacanta.

Inul in amestec cu vascoza este materialul folosit la cardiganul Alex, un model lejer, ideal in garderoba ta de vara, tipul de produs vestimentar pe care orice femeie trebuie sa il aiba.

Fusta Pesca, in variantele maro, negru si albastru, este un model cu un joc de taieturi si betelie elastica, reglabila in functie de talia ta. O poti purta cu talie inalta, strangand siretul, sau o poti lasa lejer pe talia joasa.

 

Daca iti plac fustele conice dar cu efect wrapped, modelele Alice si Journey trebuie sa fie pe lista ta. Culoarea orange de la Alice este un plus al modelului, nuanta pe care o regasesti si in printul din fusta Maroc. Daca iti place lungimea 7/8, propunerea designerului este fusta Journey, un model inspirat din moda safari, intr-o nuanta stilata de kaky.

 

Pentru ocaziile speciale, in care vrei sa te simti atat comod cat si eleganta, propunerile Sense sunt diverse stilistic. Poti opta pentru compleul format din jacheta Tunis si rochia Salma, un model foarte ingenios, cu taieturi complexe. Designerul Andreea Tincu iti recomanda accesorizarea cu bijuterii din os si lemn, pentru un look perfect.

Pentru evenimentele de zi, optiunea ideala este rochia Stacie, cu bust din dantela.

Vara se da startul la vacanta, iar Sense poate fi stilistul tau personal in alcatuirea unei garderobe istet concepute. In reteaua nationala de magazine Sense sau in magazinul online, www.fashionsense.ro, gasesti o varietate impresionanta de modele in care te vei simti rasfatata.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.