Chanel – principalele reguli de eleganta pe care le vom urma in 2019

Colectia couture pe care Chanel ne-a prezentat-o pentru anul 2019 bifeaza cele mai importante repere ale unui stil elegant, facand referinta atat la rafinamentul modei clasice, cat si la necesitatea de a ne reinventa constant imaginea care ne defineste.

Tinutele in alb-negru reflecta poate cel mai bine tusele rafinate aflate sub semnatura Chanel. Ideale atat pentru un outfit business, de serviciu, cat si pentru un look de seara, acestea ne permit sa alegem dintr-o multitudine de piese care ne avantajeaza.

Costumul format din fusta midi si un sacou scurt este ideal pentru un stil office, in timp ce rochiile in acest duo si cu un detaliu in tendinte precum volanele sau o funda oversized ne ajuta sa cream un look classy de seara.

Nici outfiturile statement sau casual chic nu sunt ignorate la acest capitol, iar combinatiile dintre o fusta midi din piele si o jacheta cu franjuri sau dintre o fusta ampla si o jacheta biker scurta sunt doua dintre cele mai populare idei de styling.

alb-negru-office  alb-negru-office

alb-negru-tendinte  alb-negru-moda-2019

Pentru a intra treptat in spiritul sezonului calduros, tinutele intr-o combinatie de pasteluri roz-bleu ne ajuta sa schitam look-uri statement si in acelasi timp delicate.

Rochiile pentru care putem opta urmeaza linia corpului sau ne sunt prezentate in croiuri voluminoase, iar noi putem alege dintre modelele care ne avantajeaza cat mai mult silueta. Indiferent de croiul ales, vom avea siguranta unei aparitii couture a carei feminitate va fi subliniata de materialele fine sau de aplicatiile florale.

roz-bleu-pastel-moda-2019  roz-bleu-pastel-moda-2019

roz-bleu-pastel-moda-2019  roz-bleu-pastel-moda-2019

Rochiile si sacourile pe care le putem alege pentru a urma exemplul Chanel urmaresc in 2019 un reper stilistic pe cat de modern, pe atat de usor de purtat: decolteul continuat cu revere scurte.

Astfel, fie ca alegem o rochie midi neagra sau un sacou din tweed ideal pentru o tinuta office, decolteul in V promite o tinuta cu un twist modern, plusand totodata prin avantajul schitarii unei siluete mai inalte si mai subtiri daca optam pentru un decolteu adanc.

rochie-neagra-nasturi  rochie-neagra-nasturi

sacou-revere-tweed  sacou-revere-tweed

Daca imprimeul floral ne-ar fi putut determina sa credem ca nu mai poate surprinde cu nimic in noul sezon, Chanel ne-a demonstrat ca feminitatea si delicatetea acestui print inca mai are multe surprize de oferit.

Putem miza in 2019 pe rochii midi sau maxi cu imprimeu sau cu aplicatii florale in culori deschise pe care sa le accesorizam cu botine cu varf ascutit. Rochiile cu bretele in V si usor ample in partea de jos vor avantaja mai ales femeile care doresc sa aduca volum in zona soldurilor, in timp ce rochiile voluminoase in partea de jos sunt ideale pentru acelea dintre noi care doresc sa mascheze aceasta zona.

rochie-flori-tendinte-2019  rochie-flori-tendinte-2019

rochie-flori-tendinte-2019  rochie-flori-tendinte-2019

Less is more! Desi colectia couture abunda in piese cu aplicatii si imprimeuri intr-o multitudine de culori si de artificii stilistice, Chanel nu ignora nici piesele basic in croiuri simple, uni sau intr-o combinatie de doar doua culori.

Rochiile strapless, pe umeri, sunt in acest an un must have, fie ca optam pentru un model amplu in partea de jos, pe un model mini all white sau pentru rochiile lungi, ideale pentru evenimentele mondene ale sezonului cald.

rochie-pe-umeri-tendinte-2019  rochie-pe-umeri-tendinte-2019

rochie-pe-umeri-tendinte-2019  rochie-pe-umeri-tendinte-2019

Pliuri sau volane? Croiurile elegante care domina moda acestui an ne incurajeaza sa experimentam ambele tendinte. Fustele cu pliuri late in partea de jos pot fi purtate cu jachete lungi, un look potrivit femeilor cu o silueta inalta, sau cu un sacou clasic cu revere scurte si decolteu in V.

Daca dorim sa alegem o piesa care promite sa fie in centrul atentiei in cadrul unui eveniment monden, atunci rochia neagra cu volane poate fi una dintre cele potrivite optiuni. Pentru a sublinia un look statement, putem miza pe un croi lung, fara bretele si cu detalii contrastante de roz sau auriu.

pliuri-tendinte-2019  pliuri-tendinte-2019

rochie-neagra-volane  rochie-volane

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.