Cele mai feminine outfituri ale lui 2018 propuse de Ralph Lauren

Pentru sezonul primavara-vara 2018, Ralph Lauren a pregatit o colectie care satisface apetitul fashionistelor pentru moda casual in linii feminine, clasice, dar si boeme. O paleta cromatica redusa la nuante basic, piese usor de integrat in orice garderoba si un stil eterogen bine echilibrat sunt reperele care descriu o perspectiva stilistica pliabila pe orice preferinta vestimentara.

O piesa de baza in garderoba, camasa alba devine un must have si in acest an. Desi asortata unor piese colorate cu imprimeu oversized, camasa alba ramane piesa statement a tinutei prin echilibrul dintre croiul clasic si tusa minimalista, dar si datorita liniei rafinate si a tonului de alb imaculat.

Gulerul transformat in rever si modelul suprapus sunt detaliile care ofera acestei piese o nota moderna, iar alaturi de o fusta midi creeaza un look chic, ideal pentru o tinuta de zi sau business. Decolteul adanc in V permite accesorizarea cu un colier statement, iar manecile usor ample o recomanda mai ales persoanelor cu o silueta triunghi.

camasa-alba-ralph-lauren  camasa-alba-ralph-lauren

Bluzele cu guler inalt schiteaza un look relaxat cu note elegante, putand fi purtate atat cu fuste cat si cu pantaloni drepti cu pense. Blazerele accentueaza nota posh a unei astfel de tinute, iar pantofii sunt accesoriul care defineste nota de baza a stilului. O pereche de cizme casual pentru un stil in ton, sau o pereche de pantofi cu toc inalt care subliniaza un outfit cu tente clasice?

bluza-guler-inalt  bluza-guler-inalt

Galbenul intens, culoarea vedeta a colectiei, primeste un tonus accentuat prin asortarea cu piese in nuante de albastru. Fie ca este vorba despre boemele fuste cu pliuri sau despre un blazer clasic, aceeasi nota calda a tinutei este pastrata si augmentata prin accesorii multicolore. Astfel o pereche de pantofi sau o esarfa multicolora pluseaza printr-o nota chic, tinuta de zi obtinuta fiind una care debordeaza de optimism si de personalitate.

fusta-galbena-ralph-lauren  galben-albastru-galben-ralph-lauren

Rochiile nu puteau lipsi dintr-o colectie care aduce notele feminine in prim plan, iar albul si albastrul sunt reperele cromatice de baza. Pentru a putea fi adaptate atat unui context casual relaxat cat si celor elegante, Ralph Lauren propune modele cu decolteu bandeau, dar si modele satinate cu revere. Lungimea midi-maxi, buzunarele mari si talia subliniata sunt detaliile care descriu ambele stiluri, accesoriile fiind cele care definesc si de aceasta data imaginea afisata.

Pantofii, gentile midi si jachetele bomber sunt piesele care intregesc o tinuta cu tuse relaxate, in timp ce bijuteriile aurii si sandalele cu barete fine completeaza un look rafinat.

Pentru un outfit cu accente etno boeme, rochiile cu imprimeu alb-albastru aduc o nota vintage completata de centuri de talie maro si genti din rafie. Modelul propus subliniaza talia, iar introducerea unei perechi de pantaloni albi uni in tinuta este elementul de noutate care imbina ideal stilurile clasic, vintage si modern.

rochie-casual-ralph-lauren  rochie-alba-ralph-lauren

rochie-albastru-alb-lauren  rochie-albastru-alb-lauren

Pantalonul alb, un articol sofisticat prin nota clasica si prin tonul cromatic, primeste o abordare duala: intr-un croi skinny care accentueaza partea inferioara a siluetei, sau intr-un croi suprapus, ideal pentru femeile cu o silueta triunghi inversat. Daca modelul skinny poate fi purtat cu un top fara bretele si o pereche de pantofi stiletto pentru un look feminin prin excelenta, modelul cu un croi suprapus este asortat unui tank top lejer si unei pereche de pantofi casual.

Indiferent de stilul abordat, Ralph Lauren aduce in acest trio stilistic o piesa multicolora si un accesoriu in ton cu aceasta, jocul cromatic obtinand astfel un contrast care va accentua modelul pantalonului si stilul determinat de croiul acestuia.

pantaloni-alb-top-colorat-lauren  pantaloni-alb-top-colorat-lauren

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.