Cele mai feminine culori si cum le purtam in acest an

Atunci cand alegem o piesa vestimentara in functie de culoare, tinem cont de cele mai multe ori de felul in care aceasta ne avantajeaza, de modalitatile in care o putem asorta cu nuantele care ne definesc garderoba sau de contextul in care acele culori pot fi potrivite.

Ceea ce trebuie, insa, adaugat pe lista de criterii in alegerea culorilor potrivite vizeaza si stilul pe care acestea il descriu. Iar pentru iubitoarele stilului romantic, feminin, rozul deschis, albastrul ciel si nuantele deschise de violet trebuie sa reprezinte un must have cromatic.

Rozul deschis, cunoscut, de asemenea, ca powder pink sau soft pink, este cu siguranta cea mai feminina nuanta pe care o putem include in orice outfit. Asortand o jacheta roz deschis cu o rochie florala in nuante pale si cu o pereche de pantofi cu toc, schitam un look chic, potrivit atat unei iesiri casual de zi, cat si unui eveniment elegant.

Nu trebuie sa excludem, insa, aceasta nuanta nici din tinutele office. Alaturi de o fusta conica sau un pantalon alb sau intr-o nuanta de gri, bluza roz compune un outfit business corect, modern si usor de accesorizat cu un colier fin auriu.

jacheta-roz-pal  jacheta-roz

jacheta-roz-sense  jacheta-sense-roz

bluza-roz-sense  bluza-roz-sense

Desi albastrul este asociat de multe ori cu tinutele si stilul masculin, nuantele deschise de tipul bleu ciel sau baby blue aduc o nota fresh, dar si extrem de feminina outfitului astfel creat.

Tinuta de birou poate fi usor compusa dintr-o camasa bleu si o a doua piesa bej, in timp ce un outfit urban va urma o directie cromatica chic si corecta prin asortarea cu o pereche de jeansi albastru inchis.

camasa-bleu-street  camasa-bleu-street

bluza-albastra-sense  bluza-bleu-alb-sense

Chiar daca anul 2018 apartine culorii ultra violet, nuanta lila ramane printre preferatele designerilor in compunerea celor mai feminine tinute. Fie ca vorbim despre costume satinate, despre rochiile high class Chanel sau despre cele boeme semnate Erdem, o tinuta in care predomina accentele de lila nu poate fi decat o reflexie a feminitatii.

Asa cum propun designerii, cele mai potrivite si la indemana moduri de a accesoriza o astfel de tinuta vizeaza negrul sau o alta nuanta de mov. Daca alegem o rochie cu imprimeu floral, accesorizarea se poate face folosind una dintre culorile imprimeului, dar si prin includerea unei perechi de pantofi in aceeasi nuanta cu rochia.

costum-lila  rochie-chanel

rochie-erdem  rochie-lila-sense

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.