Cele doua imprimeuri in tendinte pe care ne putem baza in 2019

Ca in fiecare an, primele zile ale primaverii ne ajuta sa ne decidem asupra celor mai relevante trenduri de care ne vom bucura in timpul anului. Unele dintre acestea vizeaza tinute couture pe care putem miza la evenimentele mondene, outfiuri office care ne transforma orice zi la serviciu intr-un manifest de creativitate, insa cele mai importante detalii in tendinte se refera la culori, croiuri sau imprimeuri pe care le putem adopta in orice context.

Astfel, moda primavara-vara 2019, dar si colectiile pentru sezonul de toamna ne anunta ca dungile si piesele florale vor sta la baza look-urilor care ne vor descrie stilul de zi cu zi, oriunde vom alege sa le purtam.

Rochiile cu dungi pastreaza in acest an un echilibru armonios intre duoul alb-negru si modelele multicolore, plusand prin detalii moderne precum insertiile transparente, volane si, asa cum ne-am obisnuit in ultimele sezoane, accentul pe umeri.

In sezoanele de tranzitie, primavara si toamna, designerii ne incurajeaza sa purtam modele din tricot cu maneci lungi si dungi colorate, in timp ce in sezonul cald vom putea alege rochii midi sau maxi cu bretele si in combinatia preferata de culori. De asemenea, optand pentru acest imprimeu putem sa obtinem nu doar un look modern, ci si un outfit care sa ne avantajeze silueta. Rochiile cu dungi orizontale vor fi astfel ideale pentru femeile cu o silueta androgina, in timp ce dungile verticale vor crea imaginea unei siluete mai inalte.

rochie-dungi-albe-negre  rochie-dungi-colorate

rochie-dungi-albe-negre  rochie-dungi-tricot-sense

Rochiile cu model, cu imprimeu sau cu broderie florala vor crea o tinuta romantica, boema, iar in functie de croi si de culorile alese putem purta aceste piese atat intr-o iesire casual, de zi, cat si intr-un outfit elegant, de seara.

Dries van Noten ne propune rochii intr-o cromatica delicata prin imbinarea rozului cu alb si albastru, aceasta fiind accentuata modern prin gentile si pantofii colorati. Daca alegem o rochie predominant in nuante de albastru, putem accesoriza cu piese galbene, look-ul devenind cu atat mai modern daca alegem un model cu maneci bufante sau cu decupaje in zona umerilor.

Pentru un stil elegant, classy si in acelasi timp in tendinte, rochiile cu maneci lungi si cambrate pana in zona taliei sunt printre cele mai potrivite optiuni. Un model pe umeri sau evazat in partea de jos va accentua nota feminina a tinutei, efectul fiind sporit de alegerea unei rochii cu volane aplicate sau cu volane discrete la mansete.

rochie-flori  rochie-albastra-flori

rochie-flori  rochie-flori-maneci-lungi

rochie-flori-sense  rochie-flori-sense

Topul cu dungi este o alegere sigura indiferent de look-ul pe care dorim sa il obtinem. Designerii si celebritatile il includ in diverse tipuri de outfituri, de la cele casual pe care le putem obtinem prin topurile colorate cu un croi lejer, la cele casual chic, usor de creat prin topuri cu un croi drept sau pe corp si o fusta cu print floral.

Moda anului 2019 subliniaza inca o data suprematia topurilor asimetrice, cu umeri goi sau cu panglica la guler, acestea fiind modelele pe care putem miza atunci cand dorim sa obtinem tinute statement si pliate pe cele mai noi tendinte. Pentru a imbina perfect stilul modern cu cel casual, un top basic cu dungi discrete si intr-un duo cromatic discret este usor de asortat atat cu o pereche de jeansi pentru o iesire de zi, cat si cu o fusta colorata, conica, pentru un outfit modern de serviciu.

bluza-dungi-colorate  bluza-dungi-fusta-flori

bluza-dungi-oranj  bluza-dungi

bluza-dungi  bluza-dungi-sense

Bluzele si camasile cu imprimeu floral pot ajuta la obtinerea unui stil feminin si foarte usor de accesorizat. Iar pentru ca moda evidentiaza in ultimii ani popularitatea contrastelor in crearea unui outfit modern, putem asorta usor o bluza florala cu decolteu adanc si o fusta midi uni, dar si o camasa florala cu un croi drept si o fusta ampla.

Topurile cu un astfel de imprimeu si in culori inchise pot fi asortate chic unei fuste bleumarin sau negre din denim, in timp ce bluzele cu un print floral in culori deschise sunt ideale pentru un still business si le putem purta cu fuste sau pantaloni uni in nuante deschise.

bluza-verde-flori  camasa-flori

bluza-colorata-flori  bluza-flori

bluza-flori-sense  bluza-flori-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.