Cele 7 repere moderne propuse de Burberry pentru un look elegant

Unul dintre cele mai cunoscute nume ale modei internationale, Burberry ne face cunostinta in acest sezon cu tinute chic si feminine potrivite tuturor femeilor care doresc sa experimenteze cu cele mai elegante outfituri ale momentului. Abordand o cromatica dominata de bej si maro, Burberry propune reinventarea stilurilor rafinate prin materiale fine, dar si prin croiuri si detalii stilistice care pot avantaja orice silueta.

Pentru o tinuta office, de serviciu, dar si pentru acelea dintre noi care prefera stilurile usor formale pentru un look de zi, casa de moda britanica subliniaza eleganta unui outfit creat in jurul unui costum uni. Vesta, elementul de noutate in acest sezon, poate fi aleasa intr-un croi crop care va avantaja femeile cu o silueta petite, in timp ce blazerul lung isi pastreaza statutul de must have, iar croiul pantalonului il putem alege usor in functie de stilul preferat, sau dupa silueta.

Astfel, femeile cu o silueta androgina, petite, sau triunghi pot miza pe un pantalon clasic, tigareta, in timp ce femeile cu o silueta triunghi inversat, sau cele care vor sa mascheze usor zona soldurilor, pot alege un model amplu in partea de sus.

 

costum-2019-gri  costum-2019-maro

costum-2019-maro  costum-2019-maro

Fusta midi intr-o nuanta de maro ciocolata propune doua abordari stilistice: un model clasic din piele, cu un croi drept sau in A, sau un model cu volane pentru un look boem.

Si pentru ca moda este de cele mai multe ori evidentiata prin contraste, Burberry accentueaza stilurile feminine create cu ajutorul fustei din piele si al unei camasi satinate sau al unui top cu bretele fine. Iar daca dorim sa includem aceasta piesa intr-o tinuta casual de zi, atunci bluzele polo, cu guler clasic, raman o optiune la fel de moderna si usor de asortat indiferent de croiul ales.

fusta-maro-midi-2019  fusta-maro-midi-2019

fusta-maro-midi-2019  fusta-maro-midi-2019

Camasile clasice, uni, au reprezentat intotdeauna piese de baza intr-un stil office, de birou. In 2019, insa, designerii propun camasi din materiale fine si cu un croi lejer.

Pastrand nuantele de bej-maro si in aceasta categorie stilistica, Burberry ne incurajeaza spre a opta pentru camasi satinate, bej sau crem, uni sau cu un imprimeu in aceeasi culoare. Le putem purta usor cu o pereche de pantaloni cu talie inalta, intr-o nuanta apropiata de maro, pentru un look de serviciu, dar si cu o fusta din piele pentru o tinuta de zi.

camasa-maro-trenci-2019  camasa-maro-trenci-2019

camasa-maro-fusta-midi-2019  camasa-eleganta-fusta-midi-2019

Daca dorim sa aducem accentele modei britanice in garderoba de seara sau in cea destinata evenimentelor mondene, putem alege in acest an dintre noile modele de rochii negre.

Croiurile maxi domina stilul elegant si ne permit sa alegem cu usurinta in functie de tipul siluetei. Femeile cu o silueta triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate) pot opta pentru modelele pe corp cu volane ample in partea de sus, pentru croirui cu decupaje pe brate si maneci ample, dar si pentru unul dintre modelele care se afirma din ce in ce mai puternic in ultimele sezoane: rochia capa. Acelea dintre noi cu o silueta triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste) pot alege un croi cu bretele inguste si amplu in partea de jos.

rochie-neagra-lunga-eleganta  rochie-neagra-lunga-eleganta

rochie-neagra-lunga-eleganta  rochie-neagra-lunga-eleganta

Rochiile si fustele cu pliuri fine aduc de fiecare data o tusa romantica si un plus de feminitate in garderoba. Iar moda anului 2019 ne pregateste modele pe care le putem purta atat intr-o tinuta business, alaturi de un blazer lung, cat si modele ideale pentru un look urban, daca accesorizam cu bluze polo.

Rochiile si fustele midi cu pliuri si talie inalta sunt potrivite oricarei siluete, iar trendurile acestui an aduc in prim plan modele clasice, din materiale vaporoase, pe care le putem purta cu bluze pe corp, dar si alaturi de o camasa cu maneci voluminoase.

pliuri-blazer-bej-2019  pliuri-2019

fusta-midi-pliuri  fusta-midi-pliuri

Moda sezoanelor de tranzitie apartine fara indoiala trenciurilor in nuante clasice de bej. Elegante si feminine, acestea pot fi purtate cu rochii si fuste drepte sau pe corp, iar pentru sezonul primavara-vara 2019 Burberry ne prezinta doua noi repere de care trebuie sa tinem cont in crearea unui look modern, potrivit oricarui context.

Astfel, putem accesoriza trenciul cu un brau uni intr-o nuanta de maro, un detaliu care va intregi stilistic tinuta, accentuand totodata armonios linia siluetei, sau putem opta pentru un model satinat.

trenci-bej-clasic  trenci-bej-clasic

trenci-bej-satinat  trenci-bej-clasic

O culoare eleganta prin definitie, maroul este in tendintele anului 2019 principala directie stilistica propusa de moda britanica prin semnatura Burberry. Pentru tinutele office putem alege camasi satinate cu funda, fuste cu un croi drept si pantaloni tigareta, in timp ce un stil casual chic va respecta trendurile acestui an prin trenciuri sau jachete midi, fuste din piele sau rochii de tip camasa.

Putem opta pentru o tinuta maro in intregime, pe un outfit creat in diverse nuante ale acestei culori sau pe asortarea cu oranj sau rosu. Indiferent de comabinatia aleasa, tinutele car vor urma o astfel de cromatica promit un look elegant, modern si pe care il vom putea aborda cu usurinta si in urmatoarele sezoane.

rochie-maro-2019  pantaloni-trenci-maro-2019

bej-maro-2019  pantaloni-camasa-bej-dungi-2019

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.