Ce trenduri de baza putem adopta in tinutele de serviciu?

Indiferent de stilul abordat, trendurile finalului de an permit iubitoarelor de moda sa creeze outfituri cat mai chic nu doar pentru ocaziile casual, ci si pentru look-urile business, de serviciu. Putem miza, astfel, pe un simplu accesoriu, un material anume sau un croi clasic reinventat, rezultatul fiind o tinuta office moderna, plina de stil si de personalitate.

Centura de talie. Un accesoriu de nelipsit in garderoba unei femei stylish, centura pentru talie este in sezonul toamna-iarna 2018 un must-have. Aceasta nu va sublinia doar linia siluetei, ci va ajuta si la schitarea unei tinute business in tendinte.

Urmand exemplul Fendi sau Temperley London, putem purta centura peste un sacou in linii clasice, dar putem totodata sa optam pentru introducerea acestui accesoriu si atunci cand mizam pe un trenci sau chiar pe un palton gros asa cum exemplifica Versace.

fendi-carouri-centura-talie  centura-talie-temperley

palton-curea-versace  fendi-curea-talie

Carourile. Un model care nu lipseste de pe catwalk-urile celor mai faimosi designeri ai momentului, carourile pastreaza o nota clasica in cele mai moderne tinute. Femeile cu o silueta androgina pot opta pentru imprimeurile masive, in timp ce carourile de mici dimensiuni care insotesc blazerele sau jachetele cambrate vor fi un aliat al femeilor care doresc sa isi evidentieze linia taliei.

Pentru un look office prin excelenta, putem miza pe un costum in carouri alb-negru sau alb-gri, in timp ce o jacheta colorata sau un costum colorat cu un blazer oversized vor fi reprezentative pentru stilurile care nu pot ignora cele mai chic rigori ale modei.

carouri-dries  carouri-chanel

carouri  carouri-balenciaga

Pliuri si lungimi midi. Rochiile si fustele midi cu pliuri vor fi de fiecare data o reflexie a feminitatii, iar accentele clasice deseori intalnite in aceasta combinatie le fac ideale pentru un look de birou.

Perfecte pentru femeile cu o silueta triunghi inversat (umeri lati, solduri inguste), pliurile reprezinta detaliul chic necesar intr-un outfit de birou. Atunci cand nu optam pentru o fusta si un blazer, putem miza la fel de bine pe un pulover uni si o fusta colorata, centura in talie devenind un accesoriu modern si de cele mai multe ori necesar daca optam pentru un pulover lung.

pliur-dior  pliuri-ralph-russo

pliuri-vanessa-bruno  fusta-pliuri

Tweed. Piesele din tweed sau cu un aspect care il imita pastreaza notele clasice si vintage care pot sublinia un stil office rafinat si feminin. Inspirandu-ne din colectia Chanel pentru acest final de an, putem alege blazere si fuste din tweed in culori neutre pe care sa le accesorizam cu o pereche de pantofi colorati.

Daca dorim sa obtinem o tinuta imposibil de ignorat, putem alege o rochie sau o fusta din acest material intr-o culoare de sezon precum rosul sau oranjul si o pereche de cizme lungi. Iar daca dorim sa folosim la maximum prestanta acestui trend, alegerea unui blazer sau a unui cardigan din tweed ne va aduce tusa office necesara intr-o tinuta de serviciu, ramanand o piesa de baza si pentru tinutele de oras cu jeansi bootcut sau fuste in A.

tweed-chanel-toamna-iarna  tweed-chanel-toamna-iarna

tweed-st-john  tweed-franchi

Pantalonii ampli crop. Pantalonul cu un croi larg, a carui lungime nu depaseste linia gleznei este in sezonul toamna-iarna un trend pe care il putem folosi in orice stil. Iar pentru schitarea unui look de birou, este suficient sa alegem un model uni cu talie inalta, o curea clasica si o camasa cu un guler sau cu maneci statement.

Un astfel de model de pantaloni ne va permite sa accesorizam in acord cu ultimele tendinte cu ghete peste glezna, acoperite partial de terminatia pantalonului, asa cum sugereaza Armani, dar si cu pantofi de inspiratie masculina si leggings in aceeasi culoare, in stilul Margaret Howell.

pantaloni-howell  pantaloni-2018

pantaloni-armani  pantaloni-armani

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.