Ce tinute alegem in cea mai romantica luna a anului?

Fie ca sarbatorim Valentine’s day, Dragobetele sau doar feminitatea celor mai moderne tinute, luna februarie ne ofera oportunitatea de a experimenta cu noi idei de styling pentru outfituri romantice, in tendinte. Putem opta, astfel, pentru anumite culori, materiale sau croiuri care vor sublinia tema principala a modei in cea de-a doua luna a anului, accentuand totodata cele mai noi trenduri.

Roz pal. Nuantele de roz piersica sau roz pastel atrag atentia asupra notelor boeme si feminine ale tinutei create. Pentru un look de zi putem alege un trenci simplu, elegant, sau o bluza cu maneci bufante, in timp ce outfiturile de seara vor primi un suflu romantic prin rochii satinate sau cu volane.

Iar daca dorim sa imbinam accentele moderne cu cele clasice, putem alege o accesorizare cu pantofi in aceeasi culoare sau intr-o cromatica apropiata si o geanta de un rosu aprins.

trenci-roz-piersica  Roz-piersica

rochie-roz-pal  rochie-roz-pal

pantaloni-roz-pal  bluza-roz-pal-sense

bluza-roz-sense   bluza-roz-piersica-sense

Umeri goi. Si pentru 2019 moda evidentiaza odata cu fiecare prezentare trendul pieselor pe un umar sau cu umeri goi. Chiar daca alegem o rochie sau un top simplu, uni, un astfel de croi va descrie de fiecare data feminitatea si accentele romantice ale unui astfel de look.

Pentru un efect sporit, putem miza pe o piesa din voal, satinata, sau, asa cum ne incurajeaza Roberto Cavalli, pe o rochie neagra, clasica, pe care sa o accesorizam cu sandale aurii.

rochie-umar-gol  umar-gol

rochie-un-umar  rochie-umeri-goi

Contrast floral. Una dintre cele mai usoare modalitati de a obtine un look romantic este alegerea unei piese cu imprimeu floral. Pentru sezonul toamna-iarna, Michael Kors propune rochii intr-un contrast cromatic rosu-negru, pe care le putem purta cu haine scurte din blana si cizme cu varf ascutit pentru o tinuta chic, in tendinte.

Daca dorim sa pastram un ton clasic sau doar usor formal, putem opta la fel de corect pe un costum floral purtat alaturi de o bluza cu funda sau volane. Pentru un eveniment elegant, insa, designerii propun rochii maxi intr-un duo cromatic elegant precum rosu-negru, din catifea sau cu detalii transparente.

rochie-flori-2019  costum-flori-2019

rochie-flori-2019  rochie-flori-2019

rochie-flori-2019-sense  rochie-flori-2019-sense

Matase. Piesele din matase, dar si cele cu un aspect fin promit o aparitie demna de orice eveniment classy al lunii februarie. Iar pentru a spori notele rafinate si boeme ale unor astfel de piese, prezentarile de moda aduc in prim-plan rochii si topuri cu maneci usor bufante si nuante sidefate de bej.

Putem opta, astfel, pe o piesa din matase atat pentru o iesire in oras, cat si pentru un stil office daca alegem un top bej sau roz si o fusta midi intr-o nuanta apropiata.

rochie-matase-2019  matase-2019

bluza-silky-2019-sense  bluza-matase-2019-sense

Rosu aprins. Luna care sarbatoreste romantismul nu poate omite din moda reprezentativa tinutele de un rosu puternic. Mai mult de atat, tendintele anului 2019 readuc rosul printre cele mai importante repere cromatice si ne permit sa alegem intre rochiile elegante si cele casual.

Astfel, putem opta pentru rochii midi fara maneci, un model care va avantaja mai ales femeile cu o silueta triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste), dar si pe rochii de tip camasa. Iar daca dorim sa temperam cromatica puternica a unei piese rosii, atunci alegerea unei camasi in aceasta culoare si a unei fuste negre sau bej va crea de fiecare data un look romantic si modern.

rochie-rosie-2019  rochie-rosie-2019

bluza-rosie-2019  bluza-rosie-sense

rochie-rosie-sense  rochie-rosie-sense

Tul. Rochiile cu insertii din tul imbina perfect notele elegante cu cele romantice, iar alegerea unui model floral va numi aceste piese printre cele mai potrivite pentru iesirile lunii februarie.

Si pentru ca focusul modei ramane si in 2019 pe zona umerilor si a manecilor, putem miza pe un model cu tul in zona decolteului sau cu maneci transparente. Rosul, imprimeul floral si catifeaua sunt repere pe care le putem considera in alegerea unei rochii cu insertii transparente, o piesa a carei eleganta cere o accesorizare minima pe care o putem rezuma la o pereche de pantofi cu varf ascutit si o geanta plic.

rochie-detalii-transparente  rochie-detalii-transparente

rochie-rosu-negru-flori-sense  rochie-neagra-tull-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.