Ce tendinte confirma tinutele celebritatilor la Premiile Grammy

Editia cu numarul 61 a Premiilor Grammy a evidentiat inca o data cele mai in voga trenduri pe care vedetele le iubesc si pe care designerii le propun pentru evenimentele mondene si elegante. Si pentru ca tendintele sunt de cele mai multe ori o imagine a voturilor de incredere acordate de celebritati, moda anului 2019 a primit cu aceasta ocazie ultimele confirmari pentru cele mai populare trenduri.

Atunci cand trebuie sa decidem intre culorile pe care sa mizam in acest an, putem alege din cromatica adusa in prim plan pe podiumurile internationale, prezenta si pe covorul rosu al Premiilor Grammy. Astfel, pentru un look boem de o eleganta subtila putem opta pentru o rochie bej lunga, in timp ce rochiile de un rosul aprins va fi ideal pentru tinutele feminine si glam.

Un detaliu cromatic evidentiat de tinutele vedetelor si pe care il putem adopta in garderoba de cocktail descrie nota moderna creata prin alegerea unei rochii in roz si rosu. Iar daca dorim sa imbinam perfect eleganta cu accentele casual, putem urma exemplul Aliciei Keys si sa alegem o rochie rosie cu nasturi si cu maneci lungi.

rochie-bej-lunga  rochie-bej-lunga

rochie-rosie-lunga  rochie-rosie-lunga

Franjurii revin in acest an ca un trend de referinta, iar tinutele de pe covorul rosu nu au omis acest detaliu care transforma orice outfit intr-unul modern. Rochii mini sau maxi, roz pal sau negre, cu bretele fine sau fara, piesele care imbratiseaza acest must have al lui 2019 pot fi dintre cele mai variate.

Iar pentru a ne bucura la maximum de acest reper al modei, putem opta pentru acele rochii, topuri sau fuste care nu vor fi doar extrem de chic, ci vor deveni un aliat al siluetei. Astfel, femeile cu o silueta triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate) pot alege topuri sau rochii cu franjuri in zona umerilor, femeile cu o silueta triunghi inversat pot alege rochii sau fuste cu franjuri sub talie, in timp ce rochiile decorate in totalitate vor avantaja mai ales femeile cu o silueta androgina.

rochie-franjuri-roz  rochie-franjuri-neagra

Tinutele cu aspect metalizat, argintii sau aurii, nu parasesc moda anului 2019, ci monopolizeaza evenimentele mondene si look-urile glam. Abordand o cromatica statement, rochiile in aceste culori sunt de cele mai multe intr-un croi basic, simplu, fiind definite fie printr-un croi cu decolteu amplu, fie printr-un slit adanc.

Rochiile sweetheart, fara bretele, pot fi accesorizate asa cum a ales si Dua Lipa cu un colier statement la baza gatului, gentile mici si pantofii in aceeasi culoare completand perfect o astfel de tinuta.

rochie-argintie-eleganta  rochie-aurie-eleganta

rochie-argintie-lunga 

Costumele si salopetele au devenit in ultimele sezoane optiuni cel putin la fel de populare ca rochiile clasice. Urmand cateva repere stilistice simple, vedetele demonstreaza de fiecare data cum aceste piese pot compune un stil elegant, rafinat si cat mai personalizat.

Costumele albe sau negre sunt cele doua optiuni usor de accesorizat, insa in acest an culorile puternice precum rosul, galbenul sau verdele transforma tinuta intr-una statement, perfecta pentru evenimente classy. Pentru a sublinia un stil cat mai modern, putem alege sacouri lungi sau cu maneci ample si pantaloni evazati cu talie inalta.

costum-alb-elegant  costum-negru-elegant

costum-verde  salopeta-rosie-sacou

Volumele raman un trend pe care il putem adopta in 2019 in diverse forme, iar celebritatile evidentiaza doar cateva dintre cele mai populare abordari. Astfel, rochiile cu maneci ample si cele cu volane supradimensionate se numara printre piesele glam pe care putem miza, fara a omite insa cateva detalii esentiale pentru un outfit care sa ne avantajeze.

Pentru femeile cu o silueta petite, rochiile cu umeri usor accentuati sunt printre cele mai potrivite optiuni, in timp ce rochiile cu volane oversized pe partile laterale pot fi o alegere chic daca optam pentru modele cu un slit adanc sau cu talia subliniata.

rochie-umeri-oversized  rochie-umeri-ampli

rochie-argintie-gaga  rochie-alba-volane

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.