Ce piese nu pot lipsi din bagajul pentru vacanta la mare

Temperaturile mult prea indraznete si deadline-uri care ne amintesc doar despre cat de aproape este concediul nu ne pot umbri imaginea zilelor pe care abia asteptam sa le petrecem la mare, in cele mai stylist tinute.

Pentru sezonul primavara-vara 2019, designerii au adus in prim plan tinute estivale care ne promit vacante memorabile, fie ca planificam weekenduri casual, romantice, sau seri petecute la cele mai classy evenimente.

Rochia alba. Piesa pe care mizam vara in orice context, rochia alba este cea care, impreuna cu o accesorizare minima, schiteaza un look estival potrivit oricaror preferinte vestimenare si oricarei siluete.

Modelele cu maneci bufante si cele pe umeri sunt in tendinte in sezonul cald si avantajeaza femeile cu o silueta triunghi, croiul in A cu bretele avantajeaza siluetele triunghi inversat, iar modelele cu decolteu adanc in A vor crea imaginea unei siluete mai inalte. Pentru a sublinia un stil modern, putem accesoriza cu sandale cu talpa plata si barete late, dar si cu palarii si genti din materiale naturale.

rochie-alba-vara  rochie-alba-midi

rochie-alba-broderie  rochie-alba-umeri-goi

rochie-alba-sense  rochie-alba-sense

Pantalonii culottes bifeaza toate cerintele necesare unui outfit de vara de succes. Croiul crop si amplu asigura confortul dupa care tanjim in zilele calduroase, modelul se afla printre principalele tendinte primavara-vara 2019 si sunt usor de purtat atat pentru o tinuta casual de zi, cat si pentru un look elegant de seara.

Astfel, ziua ii putem asorta cu o camasa cu un croi lejer si sandale de tip papuc, in timp ce la o petrecere sau la un eveniment classy de seara putem miza pe trioul culottes albi-top cu volane-sandale aurii.

culottes-vara 

culottes-vara-albi  culottes-vara-sense

Stilul marinaresc, totodata cunoscut ca navy style sau sailor style, nu poate lipsi din planurile noastre stilistice pentru o vacanta la mare. Asortat pe deplin sezonului cald, acesta ne permite sa optam pentru piese cu dungi pe care sa le purtam in combinatia bleumarin-alb-rosu.

Rochiile halter sau pe umeri sunt ideale pentru un outfit classy, modelele lungi si drepte ne permit sa cream tinute chic si moderne cu palarii cu borul lat, iar combinatia intre un pantalon bleumarin si un top cu dungi in alb-rosu sau alb-bleumarin ne promite un look in tendinte care ne va recomanda oriunde am alege sa il purtam.

rochie-bleumarin-vara  rochie-dungi-lunga

rochie-bleumarin-vara  dungi-bleumarin-vara

rochie-bleumarin-sense  pantaloni-bleumarin-sense

Vara este sezonul topurilor “solare”! Chiar daca preferam o bluza cu maneci ample sau cu decupaje, un top cu maneci cazute sau cu volane, cromatica unui top galben ne va mentine constant intr-o atmosfera estivala.

Designerii ne propun sa le purtam cu fuste din denim, cu pantaloni evazati sau culottes, dar si cu jeansi albastri sau bleumarin. Daca alegem nuante pale de galben, atunci accesoriile pastel vor mentine un stil feminin si delicat, in timp ce galbenul aprins poate crea o tinuta statement cu piese violet.

bluza-galbena  bluza-galbena-vara

bluza-galbena-sense  bluza-galbena-sense

Concediul la mare nu se rezuma niciodata la un stil casual, la piese din in sau la croiuri evazate. Iar pentru serile petrecute intr-un decor elegant, tinutele trebuie sa fie pe masura.

Moda anului 2019 ne recomanda pentru astfel de ocazii piese care imbina perfect un stil modern si elegant cu regulile nescrise ale petrecerilor pe litoral. Putem miza astfel pe rochii midi cu bretele subtiri sau cu maneci bufante si decupaje pe brate, dar si pe bluze sau camasi in acelasi stil, daca dorim un look discret, dar la fel de classy.

rochie-umeri-goi  rochie-umeri-goi

bluza-umeri-goi-sense  rochie-umeri-goi-sense

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.