Ce piese in tendinte pregatim pentru 2018?

La inceputul lui 2018, moda pastreaza un echilibru intre tendintele de care ne-am indragostit in 2017 si noile directii stilistice prezentate pe podiumurile internationale. Iata care sunt cele mai chic si mai usor de abordat piese si tinute pe care putem miza cu incredere in noul an:

Costumul alb. Costumele s-au impus puternic in 2017, sezonul toamna-iarna nepermitandu-ne sa trecem cu vederea modelele in carouri sau pe cele negre, elegante. Noul an aduce, insa, o schimbare cromatica printr-o alternativa fresh, la fel de elganta: costumul alb. Sacourile lungi si pantalonii lejeri au ramas printre preferintele designerilor, iar accesorizarea permite atat pantofi casual in ton, cat si pantofi eleganti cu toc intr-o culoare puternica. Purtate doar cu o geanta plic sau cu o centura in talie ori cu un top negru contrastant, costumele albe sunt in 2018 outfitul ideal pentru un eveniment monden, sofisticat.

costum-alb-daks  costum-alb-daks

costum-alb-marant  costum-alb-tom-ford

Lavanda. Pastelurile sunt la inceputul fiecarui sezon primavara-vara un trend la care ne intoarcem cu placere. Pentru 2018, designerii propun o nuanta feminina, derivata din culoarea anului: lavanda. De la rochii feminine, fluide, la costume in linii masculine, outfiturile create cu ajutorul acestei culori debordeaza de feminitate si aduc o nota ingenua intregului look. Pentru un twist de efect, putem opta pentru accesorii verde smarald asa cum propune Victoria Beckham sau pentru coliere statement purtate cu topuri sau rochii cu decolteu adanc.

lavanda-beckham  lavanda-beckham

rochie-lavanda-2018  rochie-lavanda-2018

bluza-lavanda-sense  cardigan-lavanda-sense

Buline alb-negru. Daca imprimeurile florale descriu in mod obisnuit sezonul cald sau pe cele de tranzitie, clasicul imprimeu polka dots alb-negru poate fi adoptat in orice sezon. Rochiile midi sunt, in functie de croiala, potrivite atat pentru un look urban, cat si pentru un outfit elegant, topurile cu acest print contrastant fiind perfecte si pentru o tinuta office.

polka-dots  polka-dots

polka-dots-alb-negru  bluza-sense-buline

Decolteul asimetric. Daca in sezoanele anterioare manecile au fost cele care au atras atentia pe podiumurile de moda, anul 2018 favorizeaza croiul decolteurilor. Asimetrice, pe un umar sau cu ambii umeri la vedere, decolteurile asimetrice vor un must have in noul sezon. Volanele, broderia si talia subliniata sunt detaliile de care trebuie sa tinem cont in obtinerea unui outfit cat mai feminin.

decolteu-asimetric  decolteu-asimetric

decolteu-asimetric  decolteu-asimetric

Combinatia roz-rosu. Una dintre combinatiile cromatice condirate pana recent una dintre cele mult prea indraznete, roz-rosu a devenit acum un trend cromatic imposibil de ignorat. Putem opta pentru o rochie in aceste doua culori, dar si pentru combinatia dintre doua sau mai multe piese asa cum propune Oscar de la Renta. Pentru a echilibra tinuta, designerii sugereaza o accesorizare discreta intr-o a treia culoare.

roz-rosu  roz-rosu

roz-rosu  roz-rosu

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.