Ce ochelari de soare purtam in acest sezon si cum alegem cea mai potrivita pereche?

In fiecare sezon, accesoriile vin in ajutorul tuturor femeilor care vor sa isi personalizeze look-ul fie printr-o pata de culoare, fie printr-un element care le poate accentua nota stilistica individuala. Iar daca in sezonul rece si in cele de tranzitie acest rol revine majoritar gentilor, pantofilor sau bijuteriilor, in zilele calde ochelarii de soare sunt principalul aliat al unui stil perfect conturat.

Anul acesta, ochelarii cat eye raman printre modelele preferate ale designerilor, Erdem, Louis Vuitton si Miu Miu fiind doar cateva dintre numele care promit tinute chic si moderne cu ajutorul acestora.

Recomandati in special persoanelor cu o forma ovala a fetei, ochelarii cat eye primesc un suflu nou in acest sezon prin modele mai inguste, in inghiuri mai ascutite.

ochelari-soare   ochelari-soare

ochelari-soare   ochelari-soare

Ochelarii colorati. Fie ca vorbim despre ochelari cu rama sau cu lentile colorate, acest model poate fi introdus cu usurinta in diverse outfituri chic. Poate reprezenta accentul de culoare intr-un look all black, sau pot fi asortati uneia dintre culorile deja prezente in tinuta.

Pentru acest sezon, Stella McCartney aduce in prim plan ochelarii cu rama rosie pe care ii putem asorta unui outfit sport, dar si unei tinute glam in aceeasi culoare. Un plus de feminitate este adus de Louis Vuitton prin ochelarii cu rame multicolore, dar si de Dior prin lentilele colorate, modele ale caror nota vintage cu tuse romantice este accentuata de piese cu imprimeu polka dots, de nuante pastel sau de esarfe purtate in stilul anilor 50.

ochelari-soare-mccartney   ochelari-soare

ochelari-soare-colorati   ochelari-soare-vuitton

Ochelarii fantezie. Ferragamo, Plein si Dolce&Gabbana schimba suflul basic al accesoriului numarul 1 al verii prin transformarea acestuia in piesa centrala a outfitului in care este integrat. Prin aplicatiile din jurul lentilei, designerii propun tinute imposibil de ignorat.

Daca ochelarii D&G cu aplicatii florale pot completa perfect o tinuta de vara cu imprimeuri colorate, volane si croiuri vaporoase, modelele fantezie nu descriu doar tinute statement, ci pot reprezenta detaliul care schimba o tinuta basic intr-una glam.

ochelari-soare   ochelari-soare

ochelari-soare-dg   ochelari-soare-dg

Lentile mini. Miu Miu, Prabal Gurung si Prada mizeaza in acest sezon pe ochelarii de soare cu lentile inguste, dreptunghiulare sau derivate din modelele cat eye. Designerii continua accesorizarea cu cercei masivi sau cu bandane care aduc focusul asupra ochelarilor.

Potrivite mai ales persoanelor cu o forma rotunda a fetei, lentilele dreptunghiulare in nuante inchise vor completa corect o tinuta in aceleasi tonuri, in timp ce ochelarii vedeta ai sezonului pot accentua un outfit colorat sau glam de oras.

ochelari-soare-ingusti   ochelari-soare

ochelari-soare-prada   ochelari-soare-prabal

Ochelarii cu lentila rotunda. Modelul promovat de John Lennon ramane pe lista celor mai indragiti ochelari de soare si in acest sezon. Cu rame sau fara, colorati sau in tonuri pamantii, de dimensiuni mici sau oversized, acestia sunt un accesoriu care aduc o nota usor vintage tinutei.

Din acest motiv ii putem purta cu bandane sau esarfe, cu cercei colorati sau voluminosi, dar si cu rochii scurte in A cu imprimeu geometric.

ochelari-soare-veneta   ochelari-soare-calvin

ochelari-soare-valentino   ochelari-soare-miu-miu

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.